Exit Viber stikeri

Nakon svega pola godine, EXIT je premašio brojku od milion pratilaca iz čak 174 zemalja sveta i zauzeo svoje mesto među 15 najpopularnijih svetskih brendova na Viberu! EXIT je ujedno i najpopularniji balkanski brend na Viberu, ispred vodećih sportskih klubova, kompanija i popularnih robnih marki, što potvrđuje ljubav prema festivalu koju širom regiona jednako dele obožavaoci i poznate ličnosti. U okviru EXIT Public Chata na Viberu moguće je videti i naše poznate glumce i muzičare kao što su Miloš Biković, Marko Nastić, Aleksandar Radojčić, Lea Dobričić, Nenad Okanović ili Nikola Škorić iz serije Državni posao, koji ima čak i svoj stiker sa čuvenom replikom “Šta ti dečko radiš”!

exit viber saradnja

EXIT je ove godine objavio i zvanični paket Viber stikera na srpskom, engleskom i ruskom jeziku, delo dizajnerke Tanja Zajceve iz Moskve, pobednice globalnog kreativnog konkursa “Moja EXIT avantura”. Stikeri su u samo tri meseca preuzeti 1,5 miliona puta, a prosleđeni 8,5 miliona puta od strane korisnika. EXIT i Sea Dance su tako postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu; obožavaoci koji su poslali najviše EXIT stikera dolaze iz Srbije i država bivše Jugoslavije, ali i susednih zemalja poput Mađarske i Bugarske. U stopu ih prate korisnici Vibera iz Rusije, Velike Britanije, Ukrajine, Nemačke, Francuske i Austrije, a na listi zemalja se nalaze i egzotične destinacije poput Solomonskih ostrva, Barbadosa i Fidžija! EXIT će idućeg proleća obradovati stotine miliona korisnika Vibera širom sveta novim stikerima u duhu teme narednog festivalskog izdanja – EXIT Summer of Love 2017.

Sa preko 800 miliona korisnika širom planete, Viber je danas jedna od vodećih platformi za komunikaciju, ali i sve prisutnija kao društvena mreža. Uspeh Vibera privukao je brojne vodeće partnere, brendove i poznate ličnosti koji danas komuniciraju sa stotinama miliona svojih pratilaca putem Viber javnog četa, uz redovno i trenutno dostupne najnovije informacije i razne ekskluzivne sadržaje.

Svi koji žele da prate EXIT na Viberu, mogu to učiniti odlaskom na adresu www.viber.com/exit , a oni koji žele da aktivno učestvuju u javnom četu i tako sa milionima fanova dele svoje omiljene fotografije, video snimke ili najzanimljivije priče sa festivala, mogu da postuju fotku ili video sa festivala na svoj Facebook profil, uz prateći kratki tekst i hashtag #EXITvibes, a post stavi na opciju “public”! Pored poziva da učestvuju u EXIT javnom četu, autorima najzanimljivijih postova biće osigurane i propusnice za EXIT Summer of Love 2017!