Vip Beach Masters 2016Vip Beach Masters 2016

Finalni turnir devetog Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016 odigraće se u Beogradu, na Adi Ciganliji kod Okruglog kupatila, od 24. do 27. avgusta, u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije. Nakon spektakularnih nadmetanja u osam gradova širom Srbije, najbolji domaći bičvolej timovi u ženskoj i muškoj konkurenciji boriće se za šampionske titule, nagrade, kao i zvanični telefon ovogodišnjeg prvenstva, Huawei P9.

Pored kvalitetne igre, ljubitelje ovog atraktivnog sporta očekuje celodnevni zabavni program koji će voditi jedan od naših najpoznatijih stand up komičara, Neša Bridžis, kao i brojna iznenađenja, a ulaz je besplatan.

Četvorodnevni turnir na beogradskom kupalištu, Adi Ciganliji, počinje kvalifikacionim mečevima u sredu, 24. avgusta, dok će se mečevi u glavnom žrebu igrati u četvrtak i petak, 25. i 26. avgusta. Poslednji dan turnira, subota, 27. avgust, od 10 do 17 časova, rezervisan je za polufinalne i finalne mečeve, nakon kojih će Srbija dobiti nove prvake i prvakinje u odbojci na pesku.

U okviru Vip Beach Masters škole odbojke, koja se organizuje šestu godinu zaredom,  proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vanja Grbić podučavaće dečake i devojčice uzrasta do 14 godina osnovnim tehnikama i pravilima bičvoleja.

Ove sezone, besplatne časove ukupno je pohađalo 1640 mališana, a najmlađi posetioci turnira u prestonici imaće priliku da se oprobaju na mreži u narednim terminima: sreda, 24. avgust, u 17 časova, četvrtak i petak, 25. i 26. avgust, u dva termina, od 10 i od 17 časova, kao i u subotu, 27. avgusta, od 15 časova. U petak, 26. avgusta od 12 časova, u Vipovom prodajnom centru na adresi Knez Mihailova 9, proslavljeni sportista družiće se sa svim posetiocima, fotografisati i potpisivati kačkete.

Nakon proglašenja pobednika prvenstva, u subotu, 27. avgusta, odigraće se treća Vip biznis liga za poslovne partnere ove kompanije, kao i sponzore turnira. Prijavljene su čak 24 ekipe, a najuspešniji će osvojiti vrhunske Huawei smart telefone.

Više informacija možete pronaći na www.beachmasters.rs.