Freshhh

MOL Grupa, vodeća međunarodna kompanija za naftu i gas, održaće uživo Finale međunarodnog takmičenja Freshhh – 28.maja u Budimpešti, na kome će se predstaviti pet najboljih timova od ukupno 2,110 ovogodišnjih učesnika.  Freshhh je međunarodno onlajn takmičenje za talentovane studente čije je interesovanje da iskuse realne i životne izazove rada u naftnoj i gasnoj industriji.

 

Među vodećih pet timova našli su se CHanters, Dekor, Džast Ask Siri, Oils Krid I Aprajt Solušns, koji predstavljaju pet različitih zemalja: Hrvatsku, Češku republiku/Slovačku, Mađarsku, Rusiju i Sloveniju. Obrazovna pozadina članova najboljih timova kreće se od hemijskog inžinjerstva, matemakičkih studija – do studija geologije. Broj timova koji se prijavio za ovo jedinstveno takmičenje iz Srbije bio je 46, a prošli put je naš tim bio i jedan od pobednika. Pakistan je zemlja koja je dala najveći broj učesnika – čak 837 !

 

Tokom Finala, timovi će se takmičiti u formatu simulacije igrice, šta će pratiti i ocenjivati prisutni žiri. Pobednički tim osvojiće ukupno 25,000 Evra , a tri prvoplasirana tima će steći mogućnost da se priključe MOL Grupi u okviru redovnog stručnog razvojnog programa Growww. Uzbudljiv finalni dan projekta će se završiti ceremonijom dodele nagrada i ekskluzivnim koktelom povodom završetka događaja.