NVIDIA je objavila novi game ready drajver za The Crew 2 zatvorenu betu.  On takođe pruža i izvandredno gejmersko iskustvo za State of Decay 2.

Game Ready za The Crew 2 zatvorenu betu

Dobijaš samo jednu priliku da napraviš pozitivan prvi utisak, a u ovom pravilu ni igre nisu izuzetak. NVIDIA naporno radi kako bi svaki prvi utisak koji igra ostavi bio pozitivan, čak i ako je igra i dalje u fazi razvoja. Imajući to u vidu, današnji game ready drajver uključuje i podršku za The Crew 2 zatvorenu betu.

Game ready drajveri imaju za cilj da izvuku maksimum iz grafičke kartice, što znači da NVIDIA stalno radi kako bi vam pružila najbolji mogući ugođaj svaki put kada igrate. Dok naslovi nastavljaju da se razvijaju obogaćeni novim sadržajima i karaktreristikama kroz pečeve i DLC-ove, takođe će se razvijati i naši drajveri.

Dostupni na ili pre dana objavljivanja igre, NVIDIA game ready drajveri obezbeđuju najbolji ugođaj za GeForce gejmere zato što NVIDIA inženjeri rade punom parom do samog kraja kako bi optimizovali performanse i omogućili savršen gejmplej.  Kao dodatno potvrdu kvaliteta, svaki Game Ready drajver je WHQL sertifikovan od strane Majkrosofta.

Povezani linkovi

Priča o Game Ready drajveru na GeForce.com: https://www.geforce.com/whats-new/articles/the-crew-2-closed-beta-game-ready-driver

Download Game Ready drajver:

https://www.geforce.com/drivers