Hisense Mini-LED televizor

Hisense Srbija nudi neverovatne popuste na svoje ULED 4K televizore dijagonale 55, 65 i 75 inča, koji su opremljeni inovativnom Mini-LED tehnologijom. Mini-LED svetla su manja od običnih LED svetala, veličine zrna pirinča, što omogućava veću gustinu sijalica na panelu i unapređuje kvalitet slike. Slike na Hisense Mini-LED televizorima su kristalno jasne, bez neprijatnog halo efekta, i prikazuju autentične boje, pojačan kontrast, jasno prikazano kretanje i oštre detalje.

Svaki piksel na Hisense Mini-LED televizoru može da se kontroliše pojedinačno, zahvaljujući čak 1.280 lokalnih zona zatamnjivanja i osvetljavanja, što omogućava izražajnije senčenje i prirodniju reprodukciju boja. Osvetljenje jačine od 0,005 do 3.000 nita omogućava prikazivanje tamnijih crnih nijansi i svetlijih belih tonova, sa detaljima neverovatnog nivoa.

Hisense Mini-LED televizori podržavaju Quantum Dot Colour tehnologiju, koja prikazuje boje preciznije nego obični LED televizori, sa preko milijardu boja na panelu istovremeno. To rezultira kvalitetnijim prikazom slike, sa više detalja i jasnim prelazima između boja. Ovi televizori su takođe opremljeni 4K prikazom, što omogućava prikazivanje više detalja u 3.840 x 2.160 rezoluciji slike, kao i gledanje živopisnog lokalnog sadržaja i Ultra HD streaminga sa omiljenih aplikacija.

Pored vrhunske slike, Hisense Mini-LED televizori su i tanji od ranijih modela, zahvaljujući manjim dimenzijama Mini-LED svetala. Hisense nudi garanciju od pet godina na sve modele na popustu, uključujući i najveći model dijagonale 75 inča koji je trenutno dostupan sa popustom od čak 150.000 dinara. Uz Hisense Mini-LED televizore, možete uživati u vrhunskoj kvaliteti slike po nižoj ceni, u 3 različite veličine ekrana – 55, 65 i 75 inča.