honor choice bežične slušalice

Honor Choice True Wireless slušalice globalnog tehnološkog brenda HONOR su još jedan proizvod iz strategije pametnog življenja koja pokriva svaki scenario savremenog životnog tempa

Honor Choice bežične slušalice su prvi proizvod iz HONOR CHOICE serije dostupan u Srbiji i koji se od sutra (Petak, 18. septembar) može kupiti u Telenor prodajnim mestima.

Honor Choice True Wireless slušalice omogućuju slušanje muzike i do šest sati neprekidno, kao i četiri sata razgovora sa jednim punjenjem. Lagana kutijica omogućuje punjenje tri puta u punom kapacitetu, što pruža dodatnih 18 sati zabave. Mogućnost celodnevnog slušanja sa autonomijom baterije od 24 sata predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje muzike čini ovaj model idealnim pratiocem u svakodnevnom životu.

Honor Choice bežične slušalice pružaju jedinstveni korisnički ugođaj prirodnog i jasnog zvuka, sa opcijom potiskivanja buke, koju možete aktivirati po želji.  Drajver zvučnici kompozitne dijafragme veličine sedam milimetara obezbeđuju ovom modelu istovremeno izuzetno jasan i kvalitetan zvuk uz efikasno ublažavanje buke iz okruženja tokom poziva ili slušanja muzike. Honor Choice se sa vašim mobilnim uređajima ili računarima povezuju putem Bluetooth v5.0 veze, uz korišćenje ekstra štedljivog moda Bluetooth veze. Honor Choice slušalice imaju brzinu odziva od 130 milisekundi, što ih čini pogodnim I za gaming.

Honor Choice bežične slušalice pružaju sve što očekujete od dobrog i modernog para slušalica, ne samo kada su u pitanju funkcije i performanse, već i praktičan dizajn koji pruža udobnost za celodnevno nošenje i odlično ležanje u uvetu pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Honor Choice True Wireless slušalice su otporne na vodu i prašinu u skladu sa IP54 seritifikatom, pa im kiša tokom nošenja i čestice prašine iz torbe ili džepa neđe smetati. Takođe, slušalice podržavaju i kontrole na dodir, kao i kontrolu glasovnog asistenta, za lako korišćenje i kada ste u pokretu.

Honor Choice True bežične slušalice od petka, 18. septembra mogu se kupiti u Telenor prodajnim mestima po ceni od 5.999 dinara.