HONOR GS Pro

Članstvo je deo puta ka ostvarivanju postavljenog cilja brenda HONOR da stvori novi inteligentni svet za sve, kroz saradnju sa globalnim partnerima u industriji

HONOR, jedan od vodećih svetskih proizvođača pametnih uređaja, objavio je danas da se zvanično pridružio GSMA asocijaciji. Kao član, HONOR će sarađivati sa globalnim partnerima na promociji razvoja i primeni novih tehnologija na polju mobilne tehnologije.

GSMA predstavlja interese mobilnih operatora širom sveta, ujedinjujući preko 750 operatora sa skoro 400 kompanija u širem sistemu mobilnih komunikacija, uključujući proizvođače telefona i uređaja, softver kompanije, dobavljače opreme i internet kompanije, kao i organizacije u srodnim industrijskim sektorima. GSMA takođe organizuje vodeće MWC događaje na nivou industrije, koji se svake godine održavaju u Barseloni, Los Anđelesu i Šangaju, kao i Mobile 360 Series konferencije na nivou regiona.

U budućnosti, kompanija HONOR planira da dalje ojačava strateška partnerstva sa drugim članovima GSMA. Zahvaljujući detaljnom razumevanju potreba potrošača, snažnim istraživačko-razvojnim mogućnostima i naprednim tehnologijama, nastaviće da stvara nove mogućnosti za jačanje industrije mobilnih komunikacija, kako bi se benefiti osetili na nivou kompletnog sistema. HONOR se zalaže za unapređenje industrije u celini i nudi vrhunsko iskustvo za korisnike širom sveta.