#Ostanikodkuće i uživaj uz HONOR pametne uređaje

Nakon uspešnog predstavljanja HONOR MagicBook serije laptopova širom sveta, globalni tehnološki brend HONOR je najavio i HONOR MagicBook 14 Special Bundle sa mesec dana pretplate na Microsoft 365 Personal. Dizajniran za mlade profesionalce, učenike i studente koji traže superiorne mogućnosti i funkcionalnost po pristupačnoj ceni, HONOR MagicBook 14 pruža mnoštvo uzbudljivih kreativnih alata koji će pospešiti vašu produktivnost i kreativnost.

Microsoft 365 nadograđuje temelje Office paketa, dodajući novu veštačku inteligenciju (AI), bogate sadržaje i šablone, kao i cloud bazirane alate koji će pretplatnicima pomoći da postanu bolji pisci, prezenteri, dizajneri, itd. Ova ponuda koju ne treba propustiti dolazi nakon uspešnog predstavljanja HONOR MagicBook 14 za globalno tržište. Korisnici u Srbiji biće u mogućnosti da besplatno koriste Microsoft paket u trajanju od mesec dana. Pokrenite svoju kreativnost uz Word, Excel, PowerPoint i druge alate na novom HONOR MagicBook 14.

Bez obzira da li radite od kuće ili kancelarije, HONOR MagicBook 14 je savršen laptop za pretvaranje vaših ideja u realnost. Sa 8GB RAM-a i 256 GB SSD skladišne memorije, HONOR Magic-link 2.0 funkcijom za laku saradnju sa vašim drugim mobilnim uređajima i zgodnom pop- up web kamerom koja je diskretno sakrivena ispod tastature, HONOR MagicBook 14 je idealan za kreatore sadržaja u hodu koji žele moćan uređaj sa kojim mogu raditi fleksibilno i efikasno.

Kao bonus, Microsoft 365 pretplatnici dobijaju ekskluzivni pristup za preko 200 novih premijum šablona za Word, Excel i PowerPoint. Dodatni podstrek vašoj kreativnosti dolazi u vidu ekskluzivnog pristupa kolekciji sa preko 8,000 slika, 175 videa, 300 novih fontova i 2,800 ikonica kako biste kreirali upečatljive i vizuelno atraktivne dokumente. Pretplatnici ovo mogu koristiti za univerzitetske radove, prezentacije za klijente, ili porodične i druge projekte i uživati u besprekornom radu uz sjajne performanse koje nudi HONOR MagicBook 14.


By una