HONOR MagicBook serija laptopova je dizajnirana za mlade profesionalce koji žele superiorne mogućnosti i funkcionalnost po pristupačnoj ceni.

Sa svojim tankim okvirima, ultraprenosnim laganim dizajnom i moćnim performansama, MagicBook je impresionirao kako medije, tako i korisnike širom sveta.

U Rusiji HONOR MagicBook serija je rangirna kao Top 2 najprodavaniji ultrabook na DNS web prodavnici. MagicBook 14 je rangiran u top 3 najprodavanija laptopa na  Amazon.de u Nemačkoj i Top 5 najprodavanijih laptopova na Boulanger prodavnici u Francuskoj. U UK, HONOR MagicBook 14 je rangiran u top 10 najprodavanijih novih proizvoda na Amazon.co.uk.

Na krilima uspeha prethodnika, HONOR predstavlja nove proizvode u PC kategoriji, opremljene najnovijom AMD Ryzen 4000 serijom procesora. Novi PC će biti zvanično predstavljen na HONOR Expand Your Life događaju na IFA sajmu u Berlinu, 4. septembra.

HONOR će takođe predstaviti i svoj prvi outdoor pametni sat sa robustnim izgledom i sportskim funkcijama. Kao što se vidi na posteru, novi pametni sat je dizajniran da bude vaš saputnik na avanturama i aktivnostima u prirodi, poput npr. planinarenja i penjanja, pružajući navigaciju i brojne druge korisne mogućnosti.

HONOR na istom događaju u Berlinu takođe predstavlja i svoje prve tablete koji će biti dostupni na internacionalnom tržištu, HONOR Pad 6 i HONOR Pad X6.


By una