HP Deskjet

HP Inc. je otkrio danas svoju novu generaciju DeskJet All-in-One (AiO) štampača, idealnog uređaja za stilski osvešćene, uvek povezane korisnike. Projektovani za predstavnike digitalne generacije koji žele da štampaju sa Facebook-a, Instagram-a i drugih aplikacija, novi HP DeskJet 3775 i 3785 su dvostruko manji od drugih sve-u-jednom štampača u svojoj klasi(1), pri čemu kombinuju robusnu štampu i mogućnosti skeniranja i slanja faksa sa jednostavnim mobilnim podešavanjima i funkcijama, za samo 84 evra(2).

Nedavno proglašen za jedan od 50 najuticajnijih gedžeta svih vremena po izboru magazina Time, ovajredizajnirani DeskJet model nudi najjednostavnije moguće štampanje sa pametnog telefona ili tableta. HP DeskJet 3775 i 3785 ne samo da optimizuju korišćenje radnog prostora, već mu daju i dodatnu energiju svojim živopisnim bojama (morsko zelena i kameno siva). Druge boje uređaja se očukuju uoči božićnih praznika.

“Potrošači žele male, bežične uređaje koji se uklapaju u njihov životni stil i pružaju im mogućnost da ostanu povezani, društveni i produktivni, gde god da se nalaze,” rekla je Sue Richards, direktor i potpredsednik , HP Consumer Printing. „HP-ov novi DeskJet okreće tradicionalno korisničko iskustvo štampanja naglavačke svojim inovativnim i zabavnim dizajnom i intuitivnim mobilnim povezivanjem sa praktično svakog uređaja ili socijalne mreže.

Uz to, HP nudi korisnicima iz celog sveta najširi portfolio digitalnih rešenja za štampanje, polazeći od najmanjeg kućnog štampača na svetu, do najvećih presa za štampanje, omogućavajući svaku vrstu štampanog materijala, od fotografija i dokumenata, do ambalaže i reklama na zgradama. Na sajmu drupa 2016, kompanija je prikazala više od 50 rešenja za digitalnu štampu, naglašavajući inovativnost, brzinu, performanse i moć digitalne štampe.

Podešavanje i štampanje direktno sa mobilnog uređaja nikada nije bilo lakše, uz korišćenje OS rešenja i HP All-in-One Remote mobilne aplikacije(3). Besplatna aplikacija nudi korisnicima najbitnije opcije, uključujući bežično štampanje, kopiranje i skeniranje sa većine pametnih telefona i tableta, uključujući Apple™, Android™ i Windows® uređaje. Koristeći Wi-Fi Direct(4), korisnici mogu odmah početi sa štampanjem sa svojih mobilnih uređaja i pristupiti štampaču bez infrastrukturne mreže.

Korisnici mogu štampati, deliti i dizajnirati fotografije po želji sa Facebook-a, Instagrama i Flickr-a, ili direktno sa kamere telefona, uz pomoć besplatne HP Social Media Snapshots aplikacije. HP takođe nudi zabavni 4×5 samolepljivi foto papir, napravljen baš za Social Media Snapshots aplikaciju, koji je savršen za dekoraciju spavaće sobe, ormarića, ili za deljenje porodici i prijateljima. Uz pomoć HP Printbot, Facebook Messenger aplikacija, korisnici mogu lako štampati sadržaj Facebook Messenger konverzacija. Pored jednostavnog štampanja fotografija i dokumenata, HP Printbot pruža korisnicima mogućnost da dodaju štampače, štampaju iz baze ranije odštampanih materijala, kao i da naručuju potrošni materijal.

Novi, razbojni DeskJet 3775  i 3785 modeli biće dostupni od oktobra kod određenih prodavaca, po početnoj ceni od 84 evra.