Novi HTC Desire 530 pametni telefon jedinstvenog „micro-splash“ dizajna dostupan je od danas u Vip centrima širom Srbije.Novi HTC Desire 530 pametni telefon jedinstvenog „micro-splash“ dizajna dostupan je od danas u Vip centrima širom Srbije.

HTC objavljuje dostupnost svog pametnog telefona HTC Desire 530 u Srbiji. Novi, pristupačan model dostupan je u prskano-beloj (Sprinkle white) nijansi u Vip mobile ponudi.

HTC Desire 530 na suptilan način spaja svetove mode i potrošačke elektronike. Specijalnim „micro splash“ efektom rasprskivanja i nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, svaki proizvedeni telefon ove serije je jedinstven i ličan.

Uverljive performanse

HTC Desire 530 je uređaj srednje klase sa impresivnim zvukom, HD LCD ekranom dijagonale 5 inča i odličnim kamerama.

Pojačalo visokog kvaliteta obezbeđuje uređaju impresivnu jačinu zvuka i basove, bez distorzije zvuka; u paru sa HTC BoomSound™ sistemom i Dolby Audio™ profilom, muzika sa ovog pametnog telefona zvuči savršeno, nezavisno od toga koje se slušalice koriste.

Glavna kamera rezolucije 8 MP ima funkciju automatskog fokusiranja i pravi izuzetno jasne slike, dok prednja kamera (5 MP) uz funkcije „Auto selfi“, „Glasovni selfi“ i „Uređivanje fotografija“ – omogućava veliku kreativnost u snimanju selfija.

Sasvim ličan

Znajući da korisnici vole da prilagođavaju svoj stil i budu ispred trendova, dizajneri HTC-a su vizuelno naglasili taster za uključivanje i dodali sigurnosnu uzicu po uzoru na kaiševe na torbicama.

Uz Android Marshmallow 6.0 operativni sistem i HTC Sense okruženje, tu je i više od 25.000 različitih tema koje omogućavaju menjanje boje i pozadine ekrana u skladu sa omiljenim fotografijama korisnika, i obezbeđuju potpunu personalizaciju korisničkog interfejsa.

Novi Desire 530 je dostupan u Vip centrima širom Srbije već od 6.000 RSD uz Nova 3 tarifu, na 24 mesečne rate od po 250 RSD, kao i putem Vip Online prodavnice.