HTC RE kamera

HTC RE kamera nagrađena za izvanredan dizajn i uvrštena u stalnu postavku muzeja Henri Ford

HTC objavljuje da  je kamera HTC RE osvojila nagradu za industrijski dizajn na 35. godišnjoj ceremoniji takmičenja „International Design Excellence 2015“. Renomirana priznanja koja svake godine dodeljuje Udruženje industrijskih dizajnera Amerike ističu izvrsnost u dizajnu proizvoda širom sveta.

htc

„HTC je globalni lider u tehnološkim inovacijama i dizajnu, i naša kamera HTC RE trasira novi put u načinu na koji ljudi pristupaju snimanju i fotografisanju,” izjavio je Klod Zelveger (Claude Zellweger), potpredsednik za dizajn u kompaniji HTC. „Estetici njenog dizajna pristupili smo sa ciljem da osmislimo i isporučimo nešto izuzetno, jednostavno i efikasno za upotrebu. Naše rešenje je jedinstveni cilindrični dizajn koji lako staje u svaku šaku i momentalno se aktivira, omogućujući vam da je sa lakoćom koristite – samo usmerite ka sceni i snimate.”

 

Kao pobednik u konkurenciji više od 1.700 prijavljenih kandidata na takmičenju „International Design Excellence Award“, HTC RE kamera je obezbedila mesto u jesenjem izdanju „Inovacija“ (Innovation), godišnjeg almanaha pobednika takmičenja „International Design Excellence Award“, kao i mesto u stalnoj postavci muzeja Henri Ford – prestižnom mestu za upoznavanje sa svime što su Amerikanci u prošlosti i sadašnjosti zamislili, i osmislili.