Kompanija HTC predstavila je danas najnoviji i najpristupačniji model iz svoje nagrađivane porodice U: HTC U12 life. Dizajniran tako da odražava „U” – vaše nezaboravne fotografije, jedinstveni smisao za stil, vaš lični način interakcije sa telefonom – novi U12 life zrači impresivnim karakteristikama i predivnim, upadljivim dizajnom, sa neverovatnom vrednošću.

Na zadnjoj strani, U12 life raspolaže sa izuzetnom dvostrukom kamerom koja olakšava izradu umetničkih bokeh fotografija. Dodajte viši nivo kreativnosti portretima pomoću profesionalnog fokusa na objektu i mekanog, delikatnog zamućenja pozadine, kao kod skupih vrhunskih kamera. Ili snimite predivne 4K video zapise zapanjujuće oštrine, idealne za vaš sledeći viralni klip za YouTube ili Instagram. Prednja kamera pruža selfije bogate detaljima čak i u mraku, pomoću blica i režima ulepšavanja sa kojima ćete uvek biti spremni za snimak iz blizine.

U12 life ima izvanrednu i jedinstvenu dvostruku završnu obradu sa mekanim, suptilnim prugama na jedinstvenom akrilnom staklu sa metalnim dizajnom koji okružuje živopisni 18:9 full-body ekran. Uživajte u novoj dimenziji dodira sa čvrstim prianjanjem koji omogućava odličan osećaj u ruci. Osim toga, U12 life je ojačan tako da bude otporan na ogrebotine i sačuva lep izgled. To je potpuno nov pristup našem Liquid Surface dizajnu.

Za napajanje izuzetnih kamera i velikog, prelepog ekrana, U12 life koristi bateriju od 3600 mAh, tako da možete da surfujete, igrate, gledate i radite još mnogo toga kad god i koliko god želite. Takođe, mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 636 pruža inteligentnu, vrhunsku efikasnost, tako da možete da obavlja više stvari odjednom bez iscrpljivanja baterije. Omogućava  brzinu preuzimanja podataka do 600 Mb/s (ako je dostupno). U12 life pruža iznenađujuću snagu i performanse za ovako pristupačan pametni telefon

U12 life će biti dostupan u dve boje, plavoj (Moonlight Blue) i ljubičastoj (Twilight Purple).