huawei

Huawei Vas sa zadovoljstvom poziva da prisustvujete konferenciji European Innovation Day 2020 u Poljskoj, gde je centrala kompanije Huawei za centralnu, istočnu i severnu Evropu. Zbog pandemije KOVID-19, događaj će biti održan online, 5. i 6. novembra. Ove godine tema je “Zajedno inoviramo za budućnost” i teme se odnose na talente osnažene tehnologijom te na njihov doprinos društvu. Događaj će na impresivan način povezati obrazovanje i stejkholdere iz oblasti inovacija iz cele Poljske i centralne i istočne Evrope, uključujući predstavnike univerziteta, naučnih instituta, preduzeća, KOL-ova i start-up zajednice.

“U proteklih 20 godina Huawei je postao evropska kompanija, doprinevši razvoju lokalne ICT industrije, stvarajući vrednost I promovišući digitalne ekosisteme. Danas, uprkos izazovima koje nam donosi pandemija KOVID-19 i nesigurnostima u našem makro-okruženju, više nego ikad smo odlučni da budemo u Evropi i za Evropu” – izjavila je Ketrin Čen, viši potpredsednik kompanije Huawei i direktor upravnog odbora.

Iščekujući sledeću deceniju, tehnologije kao što su veštačka inteligencija, 5G, klaud, internet inteligentnih uređaja (IoT) itd, kreiraju svet u kojem je sve povezano i inteligentno. Želeli bismo da podelimo svoje prakse, kao i našu predanost lokalnim talentima, inovacijama, jednakim mogućnostima, raznolikosti i uključivosti, sa fokusom na saradnji sa njima u stvaranju boljeg društva za svaku osobu, porodicu i organizaciju.

Poljska je izvor inovacija, poznata po izvrsnim ICT diplomcima i dugoj istoriji naučnih istraživanja. Pozvali smo vodeće profesore, akademike, medijske lidere i osnivače start-upova da prodiskutuju mogućnosti koje privlače talente i pokreću inovacije u Poljskoj i centralnoj i istočnoj Evropi.

Isčekujemo Vaš dolazak sa zadovoljstvom. Vaše prisustvo na događaju je čast za Huawei, doprinesimo zajedno budućnosti digitalnih inovacija u Evropi.

Link ka streamu:
http://innovation-day.huawei.com/