Huawei FreeBuds

Ako želite da upotpunite svoje odevne kombinacije sjajnim gedžetom u vidu slušalica i telefona, Huawei vam nudi najbolje rešenje! Svi oni koji su imali prilike da se upoznaju sa dizajnom jedinstvenih FreeBuds Lipstick slušalica, mogu biti sigurni su da će se istaći u svakom momentu i privući pažnju čak i slučajnog prolaznika zbog svoje jarko crvene boje.

Navikli smo na kockasta, prilično jednostavna kućišta bežičnih slušalica. Kako je Huawei oduvek imao na umu važnost udobnosti kućišta u ruci ali i estetike, tako je do sada predstavljao kućišta za punjenje inspirisana prirodom, veoma praktična za korišćenje. Ali sada odlazi korak dalje sa Huawei FreeBuds Lipstick slušalicama čije je kućište unikatno i drugačije,  u obliku karmina. Kućište je napravljeno od nerđajućeg čelika, sa efektnim crno-zlatnim detaljima koji će vam se slagati sa svim vašim modnim dodacima.

Koračajte kao zvezda svog spota

Pored svog unikatnog dizajna, svaka slušalica teži 4.1g i pruža neverovatno intenzivan zvuk, uz impresivni bas. Pored kvalitetnog zvuka, slušalice svojim oblikom idealno pristaju vašim ušima uz pomoć adaptivne tehnologije kojom se zvuk prilagođava na osnovu jedinstvenog oblika ušiju, što obećava da nećete imati osećaj žuljanja ili nelagode. Takođe, ne morate brinuti o okolini, jer ove slušalice poseduju mogućnost aktivacije efekta poništavanja šuma (active noice cancelation – ANC) koji će umanjiti zvuke okoline, te vam neće pokvariti iskustvo slušanja vaše omiljene pesme. Pored specifičnog izgleda kućišta, važno je i ono što se u njemu nalazi a to je jaka baterija koja omogućava da možete slušati muziku čak 22 sata bez prestanka.

Fantastični spoj za neprekidan zvuk

Huawei FreeBuds Lipstick slušalice imaju sposobnost blizinskog uparivanja, putem deljenja informacija sa Cloud-a, dvostruko povezivanje uređaja kao i Centar za audio vezu. To vašim slušalicama omogućava povezivanje sa bilo kojim uređajem zasnovanim na EMUI platformi, od Huawei pametnih telefona, tableta i računara, te će audio povezivanje trajati svega nekoliko sekundi. Pored ovih karakteristika, slušalice možete povezati sa dva uređaja u isto vreme tako da bez prekidanja možete uz posao uživati i u muzici istovremeno.

Uz ovakav efektan gedžet, potreban vam je i mobilni telefon koji je snažan, upadljiv, tako da izgledju odlično u paru! To je nova Huawei P50 serija, koju čine dva telefona Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket.  A kao i FreeBuds Lipstick slušalice, oba modela telefona imaju snažnu bateriju i podržavaju velike brzine punjenja, tako da ćete moći satima, bez razmišljanja o bateriji, da uživate uz vašu omiljenju muziku, bilo da je to na poslu, treningu, ili u šetnji. A ako i niste vlasnik nekog od Huawei uređaja, ne brinite, jer vaše Huawei FreeBuds Lisptick slušalice bez smetnji upariće se sa bilo kojim drugim uređajem drugog proizvođača, donoseći i dalje neprekidan zvuk na najsavremeniji način.

Kompletan doživljaj u jednom uređaju

Kada spojite ova dva uređaja, da biste imali kompletan doživljaj potrebno je samo da uđete u AppGallery i instalirate neke od mnoštvo besplatnih aplikacija. One aplikacije koje će vam sigurno biti prve na listi uz Huawei FreeBuds Lipstick slušalice su Spotify, Deezer, Tidal, Youtube. Pored ovih aplikacija AppGallery nudi i mnoštvo aplikacija (TikTok, Snapchat, Tidal, Deezer), dok ostale (Facebook, WhatsApp, Instagram, Zoom, Twitter, LinkedIn, Telegram itd.) možete preuzeti putem Petal Serach opcije. Brojne HMS aplikacije postale sastavni deo miliona HMS korisnika. Uporedo sa njihovim nastankom, stvarane su i druge inovativne HMS aplikacije koje su, tokom prethodne dve godine, na svoju adresu privukle milionski auditorijum.