Huawei Nova 9

Ekosistem, koji je usredsređen na HarmonyOS, kompletiran je spektrom novih, pametnih uređaja koji su dizajnirani i adaptirani da olakšaju svakodnevnicu, bilo da smo na poslu ili se bavimo sportskim aktivnostima, jer za Huawei Consumer BG je najbitnije korisničko iskustvo. Ova inovativna linija uključuje vodeće modele: Huawei Mate Xs 2, Huawei Watch GT3 Pro, Huawe nova 9 SE i  Huawei Watch D.

Ultra lagan, ultra ravan, super izdržljiv: Huawei Mate Xs 2

Novi dizajn Falcon Wing, podiže sklopivi telefon na velike visine, proširuje pogled, dok vas obavija u vlastiti svet, sa gracioznim konturama koje ocrtavaju izrađenu minimalističku formu.

Sklopivi ekran  zajedno sa visokom rezolucijom od 2480×22006, stvara autentične boje i glatke vizuale od kraja do kraja ekrana.  Anti-refleksni nano optički sloj ekrana održava pogled čistim, čak i na direktnoj sunčevoj svetlosti. Huawei Mate Xs 2 je sklopivi telefon koji je zaista napravljen da traje, sa svojom inovativnom kompozitnom strukturom ekrana, koja upija i ublažava silu udara, i to sa gipkim šarkama ojačanim naprednim MIM čelikom.

Pored kvalitetnih karakteristika dizajna poseduje i SuperCharge bateriju velikog kapaciteta za napajanje digitalnog života.

Huawei Watch GT3 Pro: Vaš partner u sportskim aktivnostima

Huawei Watch GT 3 Pro spaja izuzetnu izradu i estetiku, podižući zdravlje i kondiciju do vrhunca, pa čak i do morskih dubina.

Izdržao je neverovatnih 200 ciklusa pritiska vode, tako da podržava slobodan zaron do 30 metara, što ga čini savršenim pratiocem za sve podmorske avanture.

Korisnici Huawei GT3 Pro imaju pristup sa više od 100 vežbi od kojih mogu izabrati — trčanje, biciklizam, planinarenje, plivanje u zatvorenom i otvorenom, skijanje i mnogo više od toga Metrika trčanja zasnovana na podacima uključujući indeks sposobnosti trčanja, pritisak u treningu i opterećenje, kao i saveti koji pomažu da maksimizirate performanse bez preopterećenja tela.

Huawei nova 9 SE: Vaš novi omiljeni telefon sa mnoštvo funkcija

Od svog početka, serija Huawei nova se pokazala popularnom među mlađim potrošačima. Ona objedinjuje pristupačne, kvalitetne, dobro dizajnirane uređaje opremljene neverovatnim kamerama, po pristupačnoj ceni.

Uz estetiku i moćne performanse, Huawei nova 9 SE je savršen uređaj za mlade ljude koji uživaju u vlogovanju i deljenju uspomena na društvenim mrežama. Sa nizom novih karakteristika koje će ceniti potrošači uzrasta od 7 do 77. Huawei nova 9 predstavlja novu viziju u fotografiji sa ultra vizionom kamerom od 50 MP, plus velikim senzorom za 40% više svetlosti.

Pored ostalih neverovatnih mogućnosti budite spremni i na brzo punjenje, da nakon samo 38 minuta telefon napunite 100%, uz Huawei SuperCharge od 66 W, a kada smo kratki sa vremenom, sve što vam treba jeste 18 minuta za punjenje od 60%.

HUAWEI WATCH D: Vaš čuvar zdravlja

Huawei Watch D ima više načina vežbanja i funkcije za praćenje zdravlja. Podržava merenje krvnog pritiska, praćenje otkucaja srca, naučno praćenje sna, celodnevno praćenje SpO2, detekciju temperature kože, praćenje stresa, itd., i opremljen je sa više od 70 vježbi modovima.  U kombinaciji sa pametnim načinom rada, nudi 7 dana dugog veka trajanja baterije, što osigurava da ga korisnici mogu nositi i koristiti neprekidno bez potrebe za čestim punjenjem.

Huawei i dalje nastavlja da olakšava korisnicima svakodnevne aktivnosti, a pored toga da vode zdrav stil života, uz nove inovacije.  S novim i jedinstvenim hardverom i funkcijama koje korisnicima omogućavaju da prate i motivišu sebe i  čine svoju svakodnevnicu kreativnom dok su na putu kreiranju najbolje verzije sebe.