Huawei Nova 9

Imati sve značajne informacije na jednom mestu je veoma praktično. Zbog toga je Huawei osmislio aplikaciju koja prikuplja sve podatke o vašim Huawei uređajima, omogućujući vam da lako i brzo pristupite svim najvrednijim informacijama. U pitanju je My HUAWEI App, a ova aplikacija sada je postala put do izuzetne pogodnosti za sve postojeće korisnike koji do 31.12. kao svoj novi pametni telefon odaberu Huawei nova 9 ili Huawei nova 8i.

Uloguj se i iskoristi sve pogodnosti uz My HUAWEI App

Postali ste vlasnik jednog od dva nova modela Huawei nova serije. Pravi je momenat da ostvarite pravo na godišnju garanciju na ekran. Zahvaljujući njoj možete potpuno beplatno zameniti ekran u slučaju kvara usled nesreće, sudara ili pada. Pravo na ovu pogodnost imaju svi postojeći korisnici koji su svoj HUAWEI ID registrovali pre 21. oktobra tekuće godine.

Ovu ponudu iskoristićete veoma lako. Potrebno je da na svom novom Huawei nova 9 ili Huawei nova 8i telefonu prijavite svoj postojeći HUAWEI ID, instalirate My HUAWEI App i na njoj pronađete baner kampanje.

Lepota u tvojim rukama

Huawei 8i nasledio je premijum estetiku Huawei nova serije, ergonomičnost i prepoznatljivost. Dolazi u dve boje: Moonlight Silver sivoj i klasičnoj Starry Black crnoj. Pažnju korisnika privlači svojim 6.67” ekranom bez ivica, ali i AI Quad sistemom kamera koji čine glavna kamera of 64MP, kamera ultra-širokog ugla (8MP), makro kamera (2MP) i dubinska kamera (2MP).

Instagramične i kvalitetne fotografije nastaju i uz Huawei nova 9. I to i danju i noću. Ovo omogućavaju Ultra Vison sistem kamera (glavna RYYB Ultra Vison kamera od 50MP, sočivo sa širokim uglom, sa rezolucijom od 8 MP, kamera od 2 MP za dubinu polja, kamera od 2 MP za slikanje iz neposredne blizine i prednja kamera od 32 MP) i algoritmi za Super Night Selfie i Night Portrait Mode koji donose vrhunsku rezolociju čak i u uslovima smanjene vidljivosti. Situacija je identična i sa noćnim video zapisima, zahvaljujući Extreme Night Shoot i Night Selfie Video funkcijama.

I kod ovog modela ćete najpre uočiti njegov dizajn, a njemu je posvećena posebna pažnja. Huawei nova 9 ističe se unikatnim dizajnom kamera, lakoćom, ergonomičnošću i jedinstvenom zvezdano-plavom bojom.

My HUAWEI App – sve na jednom mestu

Sadržaj aplikacije je sveobuhvatan. Kada uđete u My HUAWEI App, najpre ćete videti početnu stranicu sa svim novostima iz kompanije Huawei. U odeljku Zajednice možete komunicirati sa drugim Huawei korisnicima i podeliti svoje mišljenje o proizvodima, aplikacijama i svim drugim bitnim temama. Tu je i posebna stranica za Podršku, a ona sadrži sve informacije o vašem uređaju, pametnu dijagnostiku, servisne informacije i slično. Deo aplikacije je i kartica sa nazivom Ja, a u njoj se čuvaju svi podaci korisnika, kako biste im brzo i lako pristupili.

Ukoliko već niste korisnik My HUAWEI App, to možete postati tako što ćete ažurirati postojeći Support App na svom telefonu.