Huawei P60 Pro - Osvajač TIPA Svetske Nagrade za Najbolju Fotografiju u 2023. godini

Huawei, lider u potrošačkoj elektronici, nastavlja sa inovacijama i digitalnim napretkom, a najnoviji Huawei P60 Pro je revolucionaran korak u polju mobilne fotografije.

Najbolji pametni telefon za fantastične fotografije u 2023. godini

Huawei P60 Pro, deo legendarnog P serije, donosi inovativne sisteme za fotografisanje koji su fokus njegove tehnologije. Ovaj flagship model predstavlja najnoviji prodor u optičkom sistemu i estetskom dizajnu, reinterpretirajući klasičan dizajn Huawei P serije.

TIPA, Technical Image Press Association, čije su članice vodeće fotografske publikacije širom sveta, je dodelila Huawei P60 Pro nagradu TIPA World Award za najbolju fotografiju kod pametnih telefona u 2023. godini. Telefon je opisan kao “svestran pratilac za sve one koji traže visokokvalitetne kamere u sferi pametnih telefona”. TIPA World Awards su najprestižnije nagrade u svetu fotografije, priznajući vodeće kompanije u industriji i njihove proizvode kao merilo kvaliteta.

Sledeća generacija flagship pametnih telefona za fotografisanje stiže u Evropu

Huawei P60 Pro je ostvarenje snova za entuzijaste koji žele da uhvate svaki detalj, bez obzira na udaljenost i uslove osvetljenja. Ovog proleća, Huawei će predstaviti pametni telefon sledeće generacije na evropskom tržištu, sa najnovijim inovacijama u kvalitetu fotografije i dizajnu. Telefon će biti predstavljen 9. maja, a evropski potrošači će uskoro otkriti sve što Huawei P60 Pro može da ponudi. Budite spremni za specijalne ponude za prve kupce!