Krenula prodaja nove Huawei Pura 70 serije u Srbiji

Zvanično je krenula prodaja nove Huawei Pura 70 serije pametnih telefona u Srbiji. Ovi uređaji su dostupni kod operatera A1, Yettel i MTS, kao i u slobodnoj prodaji u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji, Shoppsteru i Ananasu. Huawei je nadogradio i rebrendirao svoju hvaljenu P seriju, prelazeći na novu Pura seriju. Nova linija kombinuje najsavremeniju tehnologiju kamera, elegantan dizajn i zavidnu izdržljivost baterije. Pura 70 serija donosi brojne inovacije koje će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

Inovativne Tehnološke Karakteristike

Huawei Pura 70 serija se može pohvaliti unapređenim tehničkim karakteristikama, posebno na polju kamera. Revolucionarni sistem za obradu slika Ultra Speed Snapshot omogućava korisnicima da zabeleže svaki trenutak sa izuzetnom preciznošću i detaljima. Ova serija donosi korisnicima nove mogućnosti koje podižu korisničko iskustvo na viši nivo. Pored kamera, Pura 70 serija nudi i napredne funkcije koje olakšavaju svakodnevno korišćenje telefona.

Moderni Dizajn i Izdržljivost

Pura 70 serija se razlikuje od prethodnih verzija zahvaljujući svom modernom i minimalističkom Forward Symbol Design-u. Ovaj dizajn predstavlja spoj elegancije i funkcionalnosti, postavljajući nove standarde u estetici flagship uređaja. Telefoni iz ove serije imaju sjajne ekrane sa tačnom replikacijom boja i superizdržljivo Kunlun staklo koje povećava otpornost na padove za 100%. Dual SuperCharge punjenje omogućava brzo punjenje baterije, koja traje dovoljno dugo za celodnevno korišćenje.

Jednostavno Preuzimanje Aplikacija

Huawei Pura 70 serija dolazi sa unapređenim softverom koji omogućava lako preuzimanje aplikacija sa AppGallery prodavnice. Korisnici mogu jednostavno preuzeti aplikacije kao što su WhatsApp, Facebook i Instagram. Prilikom preuzimanja Google aplikacija, potrebno je samo potvrditi pop-up prozor za instalaciju neophodnih plugin dodataka. Ovi dodaci zauzimaju minimalan kapacitet baterije i ne utiču na performanse uređaja. Nakon instalacije, korisnici mogu neometano koristiti sve željene aplikacije.

Cene i Dostupnost

Huawei Pura 70 serija dostupna je po sledećim cenama:

  • Huawei Pura 70: 129.999,00 dinara
  • Huawei Pura 70 Pro: 149.999,00 dinara
  • Huawei Pura 70 Ultra: 184.999,00 dinara

Ove cene čine Pura 70 seriju pristupačnom za širok spektar korisnika, nudeći vrhunske performanse i inovativne funkcije. Kupci mogu birati između različitih modela prema svojim potrebama i budžetu.