huawei

U ponedeljak 18. oktobra 2021. godine od 10h ispred hotela Holiday Inn, na adresi Španskih boraca 74, desiće se nesvakidašnja aktivacija koja će biti dostupna u beogradu. Po prvi put ćete imati priliku da pogledate kako funkcioniše najnovija 5G tehnologija i to u impozantnom Huawei 5G kamionu.

U ovom demo kamionu moći ćete da otkrijete sve prednosti 5G tehnologije na interesantan i inovativan način. U ovom jedinstvenom prostoru biće predstavljena nova Huawei vizija „Lighting up the Future“, kao i Tech 4 All program. Kroz različite aktivacije poput 5G igrica koje su pripremljene za najstrastvenije gejmere, peščane kutije za proveru kvaliteta veštačke inteligencije, ogledala koje prikazuje portrete na 3D holografski način i mnoge druge izume, moći ćete po prvi put lično da iskusite rad najsavremenijih tehnoloških dostignuća.

Predstavnici kompanije Huawei prikazaće vam predstojeće trendove i inovacije na tržištu, nove industrijske mogućnosti, kao i načine unapređenja savremenog života i poslovanja uz pomoć najnovije 5G tehnologije.

Nakon Beograda, 5G Huawei kamion posetiće i Niš. U okviru Roadshow-a 2021, kamion je u protekla dva meseca već posetio 12 evropskih zemalja, a nakon Srbije uputiće se u Bugarsku i Grčku.