huawei honor 10

Prirodne prepreke između hardvera uveliko utiču na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje poseduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rešenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira da li su na poslu, kod kuće ili u pokretu.

Huawei Share deli datoteke s pametnih telefona, a nudi i inovativne OneHop načine interakcije između mobilnih i drugih pametnih uređaja poput prenosa datoteka, deljenja zvuka, mrežne veze i projekcije ekrana, donoseći prirodnije iskustvo interakcije.

Ova tehnologija korisnicima otvara razne mogućnosti. Na primer, kad za potrebe uređivanja trebaju preneti fotografije snimljene telefonom na računar, jednostavno mogu dodirnuti poleđinom telefona NFC oznaku “Huawei Share” u donjem desnom uglu računara i uređaji će se odmah povezati.

Korisnici čiji uređaji koriste EMUI 10.0 ili noviju verziju ovog korisničkog interfejsa, mogu takođe da iskuse inovativnu funkciju saradnje na više ekrana zasnovanu na Huawei Share tehnologiji. Omogućen je gotovo neprimetan prenos fajlova između računara ili tableta i pametnih telefona, a na pametni telefon moguće je spojiti tastaturu i miš notebooka, koji potom služe kao periferne jedinice, a samo jednim dodirom, poruke se mogu preneti na različite uređaje.