HyperX slusalice

 HyperX povećava posvećenost gejmerima sa novim sveobuhvatnim asortimanom gejmerskog hardvera

HyperX®, brend proizvoda vrhunskih preformansi za gejmere, najavio je ekspanziju svojih gejmerskih periferija koje sada uključuju HyperX ALLOYTM RGB gejming tastaturu, PulsefireTM gejming miš i dve nove verzije ALLOY FPSTM mehaničkih gejming tastatura sa Cherry MX crvenim ili braon svičevima.  Dodatne periferije, koje su dizajnirane u Echo Foxu i koje su prošle rigorozni test profesionalnih Echo Fox gejming timova, sada predstavljaju kompletnu  ponudu koja će zadovoljiti sve potrebe gejmera.

“Naše gejmerske periferije čine da se čak i gejmeri koji igre igraju iz razonode osete kao profesionalci. HyperX koriste i šampioni e-sporta i rekreativni igrači, jer proizvodi imaju kvalitet i performanse koje su im potrebne za pobedu,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Apsolutno smo posvećeni stvaranju najboljih proizvoda na tržištu za sve gejmerske platforme – PC, konzole i mobilne uređaje, po pristupačnoj ceni.”

 

HyperX će na CES-u 2017 predstaviti sledeće proizvode:

  • ALLOYTM RGB gejmersku tastaturu – Sa potpuno novim dizajnom sa 16 miliona LED boja i namenskim medijskim tasterima, premijum HyperX Alloy RGB tastatura nudi gejmerima dinamične profile i kontrolu osvetljenja. Nova ALLOY RGB tastatura omogućiće gejmerima da prilagode i kontrolišu podešavanja boja, a ima metalni okvir koji obezbeđuje bolju izdržljivost.
  • PulsefireTM gejmerski miš – Dizajniran za profesionalne gejmere, prvi HyperX miš ima optički gejmerski senzor sa četiri podešavanja osetljivosti sa LED indikatorima (400/800/1600/3200). Možete menjati podešavanja bez softvera i  Pulsefire će pružiti sve ono što gejmeri žele, po iznenađuuće povoljnoj ceni.
  • ALLOY FPSTM crvena ili braon gejmerska tastatura – Nova HyperX ALLOY FPS mehanička gejmerska tastatura sa Cherry MX braon ili crvenim prekidačima ima okvir pune veličine izrađen od čelika, a oblikovana je tako da uštedi prostor, što gejmerima omogućava veći manevar za pokrete mišem prilikom FPS igara. Gejmeri sada imaju dve nove opcije sa prekidačima i teksturirane crvene WASD tastere za poboljšan taktilni osećaj i performanse potrebne za FPS gejming. Tastatura takođe ima dinamične crvene LED profile osvetljenja, bez potrebe za softverom. Ova kompaktna tastatura savršena je za gejmere na putovanjima jer ima i odvojiv kabl i posebnu torbu za nošenje.

 

Na CES-u će takođe biti prikazano i predstavljeno:

  • Cloud RevolverTM S –  Najnapredniji HyperX hedset trenutno, Revolver S nudi plug-and-play DolbyTM 7.1 Surround zvuk. HyperX je dodao Dolby HeadphoneTM tehnologiju u novi USB dongl koji pruža imerzivni zvuk pritiskom na dugme. Cloud Revolver S je dizajniran tako da bude udoban i ima konkurentne performanse sa jasnim zvukom i širokom zvučnom slikom za CS:GO, FPS i 3D igre. Saopštenje o Cloud Revolver S u celosti možete pročitati ovde.
  • HyperX Predator DDR4 LED memorija – HyperX će, po prvi put, predstaviti svoje prve DDR4 module sa RGB osvetljenjem. HyperX Predator DDR4 LED memorija uključuje RGB osvetljenje koje se može upariti sa matičnim pločama koje imaju tehnologiju RGB kontrole poput Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion ili MSI Mystic Light Sync. Ovo je rano predstavljanje proizvoda i podložno je promenama.

 

HyperX pruža snažnu podršku esports-u i gejming zajednici, razvijajući proizvode koji su dizajnirani posebno za FPS žanr igara – uključujući i HyperX Cloud Revolver i nove Revolver S slušalice, koji pružaju studijski kvalitet zvuka, omogućavajući na taj način gejmerima da direktno naciljaju neprijatelja, kao i da uživaju u povećanoj udobnosti i superiornom kvalitetu zvuka. Nova HyperX ALLOY FPS mehanička gejmerska tastatura zvanična je tastatura Intel Extreme Masters turnira i koristi se na Intelovim gejming događajima tokom svih 11 sezona. Pored navedenog, ALLOY FPS je tastatura koju preporučuju vrhunske gejmerske organizacije poput NaVi Gaming, Echo Fox i SK Gaming.

Dostupnost

HyperX gejmerska oprema će biti prikazana na međunarrodnom CES sajmu, od 5. do 8. januara, 2017. godine u Las Vegasu. Cene proizvoda i dostupnost pogledajte u nastavku:

  • ALLOY RGB Dostupan u Q3 2017; cena će biti naknadno objavljena
  • Pulsefire mišDostupno od aprila 2017. godine
  • ALLOY FPS crvena i braon– Dostupno tokom 2017. godine
  • Cloud Revolver SDostupno od marta 2017. godine
  • DDR4 moduli sa RGB LED osvetljenjemDostupno u Q3 2017; cena će biti naknadno objavljena