hyper-x

HyperX®, članica Kingston® Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, je danas najavila novi žestok dizajn svojih  Predator DDR4 i DDR3 memorijskih modula. Agresivni dizajn nudi bolje odvođenje toplote što povećava stabilnost sistema dok crni aluminijumski hladnjak i crna štampana ploča prate dizajn najnovijeg hardvera.

HyperX Predator DDR4 DRAM osigurava visoke frekvencije do 3333MHz i niske latencije od CL15- CL16 kako bi entuzijasti i gejmeri uvek bili u prednosti. HyperX Predator DDR3 DRAM je dostupan sa frekvencijama koje idu do 2666MHz uz latencije CL9-CL11 za sveobuhvatno brži sistem.

HyperX Predator DDR4 i DDR3 je 100% fabrički testirana na pomenutim brzinama i podržana doživotnom garancijom, besplatnom  tehničkom podrškom i legendarnom pouzdanošću.

HyperX je odeljenje kompanije Kingston Technology zaduženo za proizvode visokih perfomansi kao što su DDR4 i DDR3 memorije visoke brzine, SSD-ovi, USB fleš diskovi, slušalice i podloge za miša. Sa fokusom na gejmere, overklokere i entuzijaste, HyperX je prepoznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen eSportu i sponzoriše preko 30 timova globalno a uz to je takođe i glavni sponzor Intel Extreme Mastersa. HyperX možete pronaći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Za više informacija molimo posetite HyperX sajt.

HyperX Predator Refresh DDR4 karakteristike i specifikacije:

 

 • Aluminijumski hladnjak novog dizajna: Novi sabijeniji hladnjak u crnom aluminijumu omogućava bolje odvođenje toplote i optimizuje pouzdanost. Crni aluminijumski hladnjak i crna štampana ploča takođe prate dizajn najnovijeg hardvera kako bi dominirali u HyperX stilu.
 • Ekstremne DDR4 performanse: HyperX Predator DDR4 se savršeno slaže uz Intelove procesore sa 6 i 8 jezgara kako bi omogućili bržu obradu video materijala, 3D renderovanje, AI procesiranje i naravno gejming. Dostupan je u brzinama do 3333MHz i modulima od 4GB do 16GB i sertifikovanim kompletima od 8GB do 64GB čije su kompatibilnost i perfomanse rigorozno testirani.
 • Optimizovani za Intel 100 seriju čipseta i X99 matične ploče: HyperX Predator DDR4 je dizajniran za kompatibilnost i najviše perfomanse kada je u pitanju kombinacija Intel Core i7 HEDT procesora i matičnih ploča baziranih na čipsetu serije 100 i X99. Profili koji se mogu ručno podesiti omogućavaju korisnicima da lako overklokuju i dostignu više frekvencije i niže tajminge.
 • Niža potrošnja energije u odnosu na DDR3: Pri 1.35V za sve delove HyperX Predator DDR4 potpuno iskorišćava energetsku efikasnost koju omogućava DDR4 u odnosu na DDR3. Manja potrošnja energije rezultuje hladnijim radom i boljom pouzdanošću.
 • Kapaciteti: Moduli od 4GB do 16GB u kompletima od 8GB do 64GB.
 • Frekvencije: 3000MHz, 3200MHz, 3333MHz.
 • CAS latencije: CL15 – CL16.
 • Voltaža:35V.
 • Radna temperatura: Od 0°C do 85°C.
 • Skladišna temperatura: Od -55°C do 100°C.
 • Dimenzije: 35mm x 42.2mm.
 • Kompatibilnost: Sa Intel 100 serijom čipseta i X99 matičnim pločama.