Cloud Alpha

HyperX®, igrački ogranak kompanije Kingston® Technology Company, Inc., danas je predstavio svoje gejmerske slušalice naredne generacije – HyperXTM Cloud Alpha. Cloud Alpha je prvi gejmerski hedset koji ima tehnologiju dvojnih komora, a pruža neverovatan kvalitet zvuka kako bi poboljšao iskustvo igranja na PC-u, konzolama i mobilnim platformama. Cloud Alpha zadržava DNK prethodnih nagrađivanih HyperX slušalica, pružajući neprevaziđenu udobnost i komfor za duže igranje, kao i bogati, teksturisani zvuk za izvanredan doživljaj prostora.

“Novi HyperX Cloud Alpha je prvi gejmerski hedset sa našom tehnologijom dvojnih komora, zbog kojih pruža neprevaziđen kvalitet zvuka,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.

“Dizajniran i testiran u HyperX laboratorijama, Cloud Alpha pruža najbolje moguće audio performanse, udobnost i kvalitet izrade što daje ogromnu prednost pri takmičarskom igranju i koristiće ga najbolji eSports profesionalci širom sveta.”

Predstavljen po prvi put na Gamescomu 2017, Cloud Alpha koristi HyperX tehnologiju dvojnih komora kako bi pružio precizan zvuk u igrama sa neverovatnim tonovima i njihovim širokim rasponom. Sa drajverima od 50 milimetara, dvojne komore omogućavaju ovom modelu da odvoji bas od srednjih i visokih tonova, stvarajući dinamiku zvuka koja čini da igre, muzika i filmovi deluju realnije.

Cloud Alpha je dizajniran tako da pruži neprevaziđeni komfor za sate igranja sa čuvenom premium HyperX memorijskom penom, i proširenim rajfom koji ima mekšu oblogu i čvrst, lagani aluminijumski ram.

Hedset takođe ima i odvojiv kabl sa kontrolom zvuka koja omogućava igračima da prilagode jačinu zvuka i isključe mikrofon bilo da koriste PC, PS4™, PS4™ Pro, Xbox One™1, Xbox One S™1, Mac®, Mobile2, Nintendo Switch™, ili neki sistem za VR sa 3,5 milimetarskim3 audio priključkom. Pošto igračima nudi jasnoću glasa i odličan zvuk za naprednu timsku komunikaciju, Cloud Alpha hedset ima TeamSpeakTM i Discord sertifikate.

“Uzbuđeni smo što sarađujemo sa HyperX-om za prvi PUBG LAN Invitational turnir na Gamescomu.”, izjavio je Vungi Čo, direktor za globalni razvoj poslovanja u kompaniji Bluehole Inc, koja razvija PUBG. “HyperX je svetski lider sa odličnim gejmerskim proizvodima i srećni smo što će učestovati na PUBG Invitationalu. Radujemo se testiranju njihovih novih Cloud Alpha hedseta kojima će opremiti sve PC-jeve na događaju.”

Gamescom je najveći sajam developera igara na svetu, a HyperX je ponosan što će sponzorisati prvi PUBG eSports turnir na njemu. HyperX nudi kompletni portfolio igračke opreme koju koriste profesionalni gejmeri širom sveta za takmičarsko igranje i čitava postavka HyperX-a – uključujući i novi Cloud Alpha – biće korišćena na 80 igračkih platformi tokom PUBG turnira gde se takmičari nadmeću za nagradu u vrednosti od 350.000 dolara.

Cloud Alpha će biti prikazan na Gamescomu od 22. do 24. avgusta u Kelnu u Nemačkoj. HyperX će biti u Game Industry Business Loungeu, kao deo Gamescomove Business zone.

Dostupnost

Dostupnost Cloud Alpha kod selektovanih partnera u Evropi se planira 25. Septembra, a u Srbiji pred kraj godine, po očekivanoj ceni od oko 14.990 dinara. Za više informacija o Cloud Alpha hedsetu i njegovoj dostupnosti, molimo posetite Cloud Alpha vebsajt.