Proširena linija opreme za gejming pruža više udobnosti, bolje performanse i kontrolu visokog kvaliteta za sve

HyperX, tim za periferne gejming uređaje u okviru HP Inc. i liderski gejming i esport brend, proširio je svoju nagrađivanu liniju proizvoda novim HyperX Clutch Gladiate poboljšanim žičanim kontrolerom licenciranim za Xbox, kao i sa HyperX Pulsefire Haste 2 sledećom generacijom gejmerskih miševa, dostupnih u žičanim i bežičnim verzijama. Dizajniran za ozbiljne Xbox igrače, Clutch Gladiate je HyperX-ov prvi Xbox sertifikovan kontroler koji pruža ultra-udobnu i preciznu kontrolu za produžene sesije igranja na konzoli. Ovaj kontroler poseduje dvostruke trigger lockove i zadnje dugmiće koji se mogu re-mapirati radi optimizacije i bolje kontrole, kao i prilagođavanju različitim načinima igre.

HyperX Clutch Gladiate

HyperX Clutch Gladiate poboljšani žičani kontroler za Xbox: HyperX Clutch Gladiate kontroler je napravljen za Xbox igrače kako bi poboljšali svoje iskustvo igranja i unapredili performanse. Zvanični licencirani žičani Xbox kontroler ima dvostruke trigger lockove i zadnje dugmiće koja se mogu re-mapirati radi optimizacije i bolje kontrole, kao i prilagođavanju različitim načinima igre. Pored toga, snažni dvostruki rumble motori doprinose imerzivnim i intuitivnim povratnim signalima. Držači Clutch Gladiatea pružaju udobno i sigurno držanje kontrolera u ruci, a takođe tu je i 3,5 mm stereo priključak za lako povezivanje žičanih slušalica.

HyperX Pulsefire Haste 2

HyperX Pulsefire Haste 2 žičani gejming miš: Pulsefire Haste 2 je gejming žičani miš težine samo 53g, ultra-laganog dizajna u obliku školjke koji omogućava brže pokrete. Ovako potpuno opremljeni miš pruža polling rate do 8000Hz uz brze i glatke pokrete kursora sa visoko preciznim HyperX 26K senzorom sa izvornim podešavanjima DPI do 26K. Miš takođe koristi izdržljiv i brzi HyperX Switch, procenjen na 100 miliona klikova. Fleksibilni HyperFlex 2 kablovi i prvoklasne PTFE klizaljke rade zajedno kako bi igračima omogućili glatko i lako pomeranje. Pulsefire Haste 2 je takođe prilagodljiv sa HyperX NGENUITI softverom i omogućava korisnicima da personalizuju DPI podešavanja, RGB osvetljenje, kao i tastere, performanse senzora i snimanje macros-a. Pulsefire Haste 2 žičani gejming miš biće dostupan u crnoj i beloj boji.

HyperX Pulsefire Haste 2

HyperX Pulsefire Haste 2 bežični gejming miš: Pulsefire Haste 2 bežični miš za igre nudi dvostruko bežično povezivanje putem Bluetooth-a i 2,4GHz bežičnom gejming tehnologijom. Sa težinom od 62 grama, Pulsefire Haste 2 bežični miš nudi brže pokrete i do 100 sati trajanja baterije sa jednim punjenjem. Pulsefire Haste 2 bežični miš pruža brze i glatke pokrete sa visoko preciznim HyperX26K senzorom sa prirodnim podešavanjima DPI do 26K DPI. Fleksibilan HyperFlex 2 kablovi i PTFE klizaljke omogućavaju igračima glatko i lako pomeranje. Pulsefire Haste 2 je takođe prilagodljiv sa HyperX NGENUITI softverom i omogućava korisnicima da personalizuju DPI podešavanja, RGB osvetljenje, kao i tastere, performanse senzora i snimanje macros-a. Pulsefire Haste 2 bežični gejming miš biće dostupan u crnoj i beloj boji.

HyperX Clutch Gladiate Xbox kontroler biće dostupan od marta, dok miševi iz Pulsefire Haste serija stiću u aprilu ove godine.