HyperX®,članica Kingston® Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je HyperX® FURY DDR3L DIMM module niske voltaže i visokih performansi , kao i potpuno nove HyperX Impact DDR4 SO-DIMM-ove.

HyperX FURY DDR3L radi na 1.35V, što znači  manju potrošnju energije i manje zagrevanje. Dostupan je u frekvencijama od 1600MHz i 1866MHz, a dolazi u dvokanalnim kompletima od dva komada u kapacitetima od 8GB ili 16GB , kao i modulima kapaciteta 4GB i 8GB koj poseduju moderan asimetričan hladnjak u crnoj boji sa PCB-om za izvanredne performanse sistema. HyperX FURY DDR3L poseduje kompletnu  Plug-and-Play (PnP) funkcionalnost koja omogućava automatski overkloking i idealan je za entry-level gejmere i entuzijaste koji žele povoljnu nadogradnju za Intel® Core™ procesore šeste generacije (prethodno kodno ime Skylake-S) i čipsete serije 100.

HyperX će takođe predstaviti i svoj prvi SO-DIMM HyperX Impact DDR4. PnP funkcionalnost omogućava automatski overkloking, čineći ga sjajnom nadogradnjom visokih performansi  za notebook računare, small form-factor sisteme, mini i All-in-One računare, kao i Steam mašine. HyperX Impact DDR4 SO-DIMM-ovi su dostupni u frekvencijama od  2133MHz do 2666MHz; kao dvokanalni kompleti od dva modula od 8GB i 16GB; kao o pojedinačni moduli u kapacitetoma od 4GB i 8GB.

 

“Drago nam je što možemo da ponudimo nove HyperX modele za  entuzijaste koji žele da  iskoriste prednosti najnovijih tehnologija,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Plug-and-play funkcionalnost HyperX FURY DDR3L i HyperX Impact DDR4 SO-DIMM modela čini ih  sjajnom opcijom za bustovanje bilo kog sistema.”

HyperX FURY DDR3L i HyperX Impact DDR4 su podržani doživotnom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom, kao i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Kingston_HyperX_FURY_DDR4_dual-channel_001

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.