HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavila da je dizajnirala do sada najbrži komplet DDR4 memorijskih modula od 128GB koji rade na zapanjujućih 3000MHz. Komplet se sastoji od osam HyperX Predator modula od po 16GB (16GB x 8) sa veoma oštrim 16-16-16-36 tajminzima i XMP profilima za jednostavan i stabilan overkloking. To je postignuto uz pomoć MSI X99 MPOWER matične ploče na četvorokanalnoj konfiguraciji sa osam modula i sa Intel® Core™ i7 5820K procesorom.

HyperX_FURY_memory_ALL_HyperX_Fury_DIMM_group_hr_19_03_2014_23_19

Tokom Computex Taipei sajma, HyperX će predstaviti sistem visokih performansi koji pokreću memorijski moduli od 16GB pojačani nedavno predstavljenim HyperX Predator M.2 PCIe SSD-om. Snimak uživo će biti prikazan tokom HyperX Roadshow Experience događaja koji će se se održati od 4. do 7. juna 2015. u ATT 4 FUN centru u Tajpeju. Tu će biti objavljeno više detalja o dostupnosti i ceni za HyperX Predator 16GB DDR4 memorijske module i komplete.

HyperX je divizija kompanije Kingston Technology za proizvode visokih perfomansi koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi, slušalice i podloge za miš. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.