HyperX®, članica Kingston® Technology Company, Inc., predstavila je danas da proširuje liniju proizvoda HyperX FURY® DDR4 memorije sa nekoliko novih opcija za boje – crvena i bela – sa frekvencijama koje se kreću do 2666 MHz kako bi ispunili zahteve igračke zajednice.

HyperX je prva kompanija koja nudi plug and play memoriju igračima i nastavlja da razvija naprednu igračku opremu. FURY DDR4 memorija optimizovana je tako da bude kompatibilna sa Intel 200 serijom procesora i X99 čipsetima. Dodatno, FURY DDR4 testirana je za kompatibilnost sa AMD-ovim novim Ryzen procesorima, u HyperX laboratoriji na matičnim pločama naših partnera..

 

“FURY DDR4 memorija je naša najpopularnija serija memorija, i naši novi proizvodi nude veći izbor”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Sa tri opcije boja, entuzijasti će imati više izbora pri gradnji novih računara ili nadogradnji onih koje koriste.”

 

Performanse HyperX Fury DDR4 memorije slažu se sa Intelovim 2, 4, 6, 8 i 10-jezgarnim procesorima za bržu obradu video materijala, 3D renderovanje, igranje i AI obradu.

Moduli imaju stilski, neupadljivi dizajn koji se slaže sa izgledom i dizajnom najnovijih matičnih ploča iz Asusa, Asrocka, Gigbytea, MSI-a i mnogih drugih. DDR4 memorija je potpuno testirana i optimizovana za kompatibilnost i lako overklokovanje. Detalji o kompatibilnosti mogu se nađu na sajtu HyperX-a ili na sajtu partnerskih proizvođača matičnih ploča.

 

Više o FURY DDR4 seriji memorijskih modula:

ü  Optimizovani za Intelovu seriju 200 i X99 čipsete1

ü  Testirano za kompatibilnost sa AMD Ryzen procesorima1

ü  Povoljna DDR4 nadogradnja visokih performansi

ü  Stilski, neupadljiv hladnjak sa prepoznatljivim FURY asimetričnim dizajnom