eHUB

Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, u cilju prilagođavanja novonastalim okolnostima, lansirao je online platformu za razmenu znanja o inovacijama, dizajnu poslovnih modela i transformaciji poslovanja, pod nazivom eHUB. Platforma će pokriti i brojne teme koje se tiču digitalno i tehnološki osvešćenog društva, ali i onima koji to žele da postanu, a koje će dodatno pomoći korisnicima da se adaptiraju na promene koje su zadesile čitav svet, kao i na novi način rada.

Korišćenjem platfome, registrovani korisnici imaće pristup stučnim tekstovima i studijama slučaja koje je razvio ekspertski tim ICT Hub-a. Osim pomenutih alata, na raspolaganju će im biti i niz video materijala sa vrednim lekcijama za mlade, mala i srednja preduzeća, startape, ali i sve one koji su deo korporativnog sistema.

U okviru platforme eHUB, biće dostupne i objave za sve aktuelne meetup formate koje ICT Hub održava u saradnji sa svojim partnerima. Istovremeno, posebna pažnja će biti usmerena ka komunikaciji sa korisnicima koji će imati opciju kreiranja pojedinačnih profila.

„Pokrenuli smo ovu platformu kako bismo na jednom mestu razmenili znanja i iskustva stečena tokom proteklih godina. Zahvaljujući platfomi, zajedno ćemo tragati za konkretnim načinima i metodologijama uz pomoć kojih pojedinci i kompanije mogu da se prilagode novonastalim okolnostima. Budući da je nužda oduvek bila majka inovacije, ono što će napraviti najveću razliku u vremenima koja su ispred nas, jeste upravo sposobnost brzog i preduzetnog prilagođavanja“, istakao je direktor ICT Hub-a Kosta Andrić.

Platforma će svake nedelje biti ažurirana novim inovativnim sadržajima, relevantnim vestima iz zemlje i sveta, kao i korisnim linkovima, dok će članovi eHUB zajednice biti u mogućnosti da predlažu nove teme i pravce razmišljanja, kao i da o njima diskutuju u posebno osmišljenoj sekciji – eHUB zajednica.