Biznis inkubator za informacione i komunikacione tehnologije „ICT Hub“ sa velikim zadovoljstvom obaveštava sve zainteresovane, buduće IT preduzetnike, da je raspisan konkurs za prijem novih članova, koji će biti otvoren do 12. jula.

 

Ovogodišnji konkurs, pod sloganom “A šta ti čekaš?“ , namenjen je svima koji imaju ideju iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, ali i želju da tu ideju realizuju kroz sopstveni biznis.

dell-radne-stanice

U ICT Hub-u, koji je osnovan početkom novembra 2014. godine u Beogradu, trenutno radi i stvara više od 40 tehnoloških preduzetnika, freelancera i programera, koji su  već ostvarili zapažene poslovne uspehe, a mreža konstanto raste.

 

Do sada je u ICT Hub-u održano više od 30 edukativnih radionica i predavanja o temama koje su od velikog značaja za ICT stručnjake i preduzetnike, a u različitim sadržajima tog biznis inkubatora je učestvovalo više od 1.000 ljudi.

 

ICT Hub pored kompletne tehničke podrške, dobrog poslovnog okruženja i povoljnih uslova za realizaciju preduzetničkih IT ideja, svojim stanarima omogućava rad sa velikim brojem domaćih i stranih mentora, kao i  iskusnih domaćih stručnjaka. Stanarima ICT Hub-a na raspolaganju je više od 30 mentora, među kojima su i mentori specijalno zaduženi za finansijsko i pravno savetovanje i podršku.

 

ICT Hub je do sada ostvario uspešnu saradnju sa više od 10 međunarodnih organizacija i kompanija, među kojima su Unity, Cisco, Microsoft, BizSpark network.

 

Novi polaznici ICT Hub-a, osim savremeno opremljenog prostora po uzoru na svetski uspešne kompanije, mogu očekivati i savršene uslove i mesto za rad, a pored kreativno uređenih kancelarija tu je i relax soba sa golf terenom.

 

Prijava na konkurs  je jednostavna. Sve što je potrebno da zainteresovani IT preduzetnici urade je da popune online aplikaciju, koja se nalazi na sajtu  icthub.rs/konkurs2015.

 

ICT Hub je za one koji prave prve korake u svetu biznisa podrška kakva se ne propušta, jer svojim polaznicima omogućava brz prelazak iz start-up faze u fazu rasta.