incode technologies

Incode Technologies, srpsko-meksički startap sa sedištem u San Francisku i​ kompanija sa vodećim rešenjima u oblasti potvrde onlajn identiteta predstavila je novi Incode Workflows servis namenjen preduzećima kojima su potrebne izuzetno brze i bezbedne procedure potvrde identiteta. Incode Workflows omogućava dodavanje logičkih formula u korisničke tokove kako bi kompanije bile u mogućnosti da prilagode korisničko iskustvo nivou rizika, zaustave prevare i što pre ostvare dobit.

Incode Workflows predstavlja nadogradnju za vodeću, potpuno automatizovanu Omni platformu za orkestraciju. Omni osigurava najviši standard u bezbednosti i sveukupnom korisničkom iskustvu potvrde identiteta, nudi detaljnu regulaciju, kao i funkcije koje sprečavaju prevare, skup AI i ML alata, komponenti za digitalni onboarding, autentifikaciju i i sisteme za proveru ličnih dokumenata koje je kompanija razvila od nule.

Navedene mogućnosti čine Incode Omni platformu jednostavnom za korišćenje i omogućavaju kompanijama da:

  • Optimizuju tokove sa uslovnom logikom i poslovnim pravilima.
  • Definišu redosled koraka u samom procesu.
  • Dobiju signale rizika u realnom vremenu prema definisanim poslovnim pravilima.
  • Odrede korisničke tokove zahvaljujući uslugama koje rade na različitim uređajima i platformama i ne zahtevaju kodiranje.
  • Informišu se kroz analitiku i mogućnosti izveštavanja.

Pored novih mogućnosti koje nudi Incode Workflows korisnicima je dostupan i Incode Flows koji omogućava korisnicima da izgrade standardne tokove bez uslovne logike. Uz izbor od preko 50 modula kompanije mogu upravljati procesom verifikacije identiteta i otkriti do 99% prevara.