microsoft

Preduzeće Informatika a.d. dobilo je priznanje Microsoft partner godine 2018 za Srbiju, objavila je kompanija Microsoft. Godišnje nagrade predstavljaju priznanja za najznačajnije Microsoft partnere ukazujući na njihovu izvrsnost u inoviranju i implementaciji korisničkih rešenja zasnovanih na tehnologiji Microsofta.

Izuzetna je čast kada vas jedan od globalnih lidera u IT sferi prepozna kao pouzdanog i kvalitetnog poslovnog partnera. Poneti zvanje Microsoft partnera godine znači da svoj posao radite prema najvišim svetskim standardima struke – veoma smo ponosni što su naše usluge ovom nagradom dobile najvišu ocenu”, rekao je Vladan Branković, izvršni direktor Informatike a.d.

Ove godine, Microsoft je dodelio priznanja u više kategorija, obuhvatajući tako dostignuta rešenja u različitim oblastima i industrijama. Finalisti i pobednici izabrani su među više od 2.600 nominacija iz 115 država širom sveta, na osnovu njihove posvećenosti klijentima, uticajima njihovih rešenja na tržište i izuzetnom primenom Microsoft tehnologija.

Čast nam je što smo prepoznali Informatiku a.d. kao Microsoft partnera godine u Srbiji“ rekla je Gavriella Schuster, korporativna potpredsednica grupacije “One Commercial Partner”, u korporaciji Microsoft. “Informatika se izdvojila kao vrhunski partner koji predstavlja primer izuzetne ekspertize i inovativnosti, koje odlikuju zajednicu Microsoft partnera, kako bi pružili rešenja u digitalnoj transformaciji.

Informatika je naš dugogodišnji partner u Srbiji, čija je ekspertiza u oblasti planiranja i raspoređivanja poslovne infrastrukture u cloud, prepoznata ovim značajnim priznanjem – Microsoft partnera godine. Poslovanje Informatike predstavlja odličan primer i uzor svim kompanijama koje podržavaju cloud transformaciju, i veoma nam je drago što je titula partnera godine to još jednom potvrdila”, dodao je Željko Vujinović, direktor Microsofta u Srbiji.