Infostud postao vlasnik sajta 4zida.rsInfostud postao vlasnik sajta 4zida.rs

Ove godine, za stipendiju koja iznosi 30 000 mesečno, tokom 12 meseci, mogu konkurisati studenti svih godina i smerova Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta iz Subotice, bez obzira na prosek ocena.

I ove godine dodelom stipendija u Infosrudu žele da podstaknu studente Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici, svih godina i smerova, koji žele da uče o digitalnim proizvodima, razvijaju se sa nama i daju doprinos razvoju usluga i sajtova Infostud grupe.

Stipendija obuhvata i novčani iznos od 30 000 tokom 12 meseci, kao i praksu u  kompaniji, iz oblasti programiranja, sistem administracije, menadžmenta razvoja proizvoda i digitalnog marketinga.

U Infostudu veruju da im nije potrebno posebno predstavljanje, naročito  Subotičanima, a i radije bi da upoznaju vas!

Ali u slučaju da ne znate da su jedna od vodećih internet kompanija u Srbiji koja razvija sajtove i aplikacije iz oblasti zapošljavanja, automobilizma, nekretnina i osiguranja, dođite kod njih da porazgovarate i uverite se sami.

Njihova misija je da pomognu ljudima da donesu neke od najvažnijih životnih odluka, kao što su zaposlenje (poslovi.infostud), izbor automobila (Polovni automobili), odabir nekretnine (4zida.rs) i osiguranja svega što mu je važno (Osiguranik).

Ono što im je podjednako važno, jeste da se stalno razvijaju i uče. Zbog toga žele da pomognu i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta.

Postani Infostudent i dobićeš priliku da stičeš znanje, iskustvo i da ostvariš svoj potencijal.

Ako se brineš da li ćeš uspeti da postigneš da pozavršavaš sve za faks i praksu… NEMOJ! Dosadašnja iskustva nam govore da su studenti čak i lakše uspeli da polažu ispite jer su gradivo bolje razumeli kada su ga primenili na realnom poslu. Plus, jako smo fleksibilni oko obaveza, tako da se sve uklopi u tvoj plan za faks.

Ako dođeš u Infostud…

– Sa vrata će te odmah dočekati mentor i kolege koji će ceniti tvoju radoznalost i biti spremni da odgovore na svako tvoje pitanje, a ako odgovor ne znaju istražićete ga zajedno!

– Upoznaćeš mnogo ljudi, steći kontakte i svakim danom razvijati svoje veštine komunikacije i timski rad

– A ako to nije dovoljno… Ukoliko se dobro pokažeš i Infostud ekipa se tebi svidi, postoji mogućnost da se nakon završetka studija zaposliš u jednom od njihovih biznisa

Šta je ti je potrebno da bi konkurisao?

– Fotografija prve strane indeksa i overenog semestra, kao dokaz o studiranju

– Ne primaš stipendije drugih kompanija

– Da znaš da prosek na studijama NE utiče na odluku o izboru kandidata

Ako ispunjavaš uslove, očekuje te selekcija našeg HR tima – zanimljiv zadatak i jedan prijatan razgovor.

Ako si zainteresovan/a pošalji nam biografiju i dokaz o studiranju na: anja.balazevic@infostud.com do 12.11.2021.