UniCredit Banka je u  saradnji sa kompanijom iStyle Apple Premium Reseller, omogućila svim postojećim i budućim klijentima, korisnicima kreditnih kartica MasterCard i DinaCard, da kupe iPhone 6 na 24 fiksne mesečne rate i to bez kamate i bilo kakvih dodatnih troškova. Pored ovog pametnog telefona, na rate se mogu obezbediti i drugi Apple proizvodi koji se nalaze u maloprodajnim objektima iStyle Apple Premium Reseller-a.

iphone-6

UniCredit Banka je započela ovu kampanju na jedan veoma inovativan način za naše tržište, tako što je iskoristila društvene mreže i svoj zvanični YouTube kanal za promociju – UniCreditBankSrbija.

 

Naime, banka je postavila kameru u jednu od ekspozitura i snimala reakcije svojih klijenata koji su taj dan došli da obave uobičajene transakcije. Međutim, umesto zaposlenih, njih je usluživao iPhone 6 i to na tečnom srpskom jeziku. Klijenti su zaista bili prijatno iznenađeni, jer je pametni telefon repovao, naručivao kafu i pevao kafanske hitove – i to sve po želji klijenata. Zahvaljujući veoma interesantnom video klipu, vest o ovoj usluzi se veoma brzo proširila internetom i do sada postigla izvanredne rezultate, a za samo jedan dan video je dostigao preko 50.000 pregleda.

 

Takođe, kako bi se klijenti bolje upoznali sa Apple proizvodima koji su u ponudi kompanije iStyle Apple Premium Reseller, UniCredit Banka je izložila po dva najatraktivnija Apple proizvoda, iPhone 6 i iPad u 10 ekspozitura širom Srbije. Ukoliko se klijent odluči da kupi iPhone 6 na 24 rate, mesečna rata će iznosti 3.912 dinara.

 

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 8.600 ekspozitura i više od 145.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 3.500 ekspozitura (uključujući i Poljsku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini. Na Baltiku, UniCredit je prisutan putem Lizinga.