Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada već osmi put zaredom. „JobFair-Tvoja karijera počinje ovde!“ biće održan 7. i 8. marta 2016.godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu. Sajam se svake godine održava, pre svega, kako bi povezao studente sa kompanijama i olakšao studentima potragu za svojim prvim radnim iskustvom.

Jedan od osnovnih ciljeva BEST-a jeste povezivanje studenata, kompanija i obrazovnog sistema, koji uspešno ostvarujemo dugi niz godina kroz organizovanje različitih događaja. Job Fair je jedan od reprezentativnih događaja kojim se to postiže. Pored toga, težimo da studentima kroz naše događaje pružimo mogućnost za razvoj sposobnosti za rad i usavršavanje veština.

Na samom sajmu studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija učesnica koje ih interesuju što im ujedno pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem svojih biografija, kao i intervjuom za posao. Pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde!” BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

Job Fair

Pored direktnog kontatkta i komunikacijom sa predstavnicima kompanija, posetiocima sajma biće potpuno besplatno omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja.

Više informacija o sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama možete poronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

 

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prvi korak ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.