JobFair

Organizacija BEST po deveti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja.  Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi „Job Fair-Tvoja karijera počinje ovde!“ u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš.

Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji, intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

Cilj ovog sajma je, pre svega, primena naučenih znanja stečenih na fakultetu zahvaljujući različitim obrazovnim profilima i sticanje praktičnog iskustva koje studenti nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja. Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne  radionice,  prezentacije  kompanija, seminari i treninzi. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su  cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada.

Sajam će se održati 6. i 7. marta 2017. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu, pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde!”, jer svake godine odabrani kandidati dobiju priliku da svoju karijeru započnu baš na sajmu.

Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma možete pronaći na adresi www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.