LG InstaView Door-in-Door modeli

Bez televizora i radija se sigurno može živeti. Bez klima uređaja je mnogo teže, ali samo u određenom delu godine. Bez bojlera će biti malo neprijatno u početku, sve dok se ne naviknete na tuširanja hladnom vodom. Sigurno bi vam bilo teže bez veš mašine, pegle ili usisivača, jer biste verovatno imali manje gostiju, a ubrzo i manje prijatelja. Odsustvo svakog od ovih aparata je nezamislivo u modernom domaćinstvu, ali bi se mnogo lakše prilagodili otežanim životnim uslovima, nego da nema njegovog veličanstva, neprikosnovenog vladara bele tehnike – frižidera!

Možda su se neki iznenadili ovim odabirom, ali frižider je zaista najbitniji uređaj svakog domaćinstva iz prostog razloga što čuva namirnice na duže vreme. Bez drugih aparata, život bi bio otežan, bez frižidera – skoro nemoguć. Zato je odabir onog “pravog“ izuzetno važan, a naša preporuka su sjajni LG InstaView Door-in-Door modeli.

Kada su se, pre pet godina, prvi put pojavili na tržištu, LG Instaview Door-in-Door frižideri  su preko noći postali globalni fenomen. Vrhunski dizajn i još bolje performanse su svakako doprineli popularnosti ovog proizvoda koji je pokupio brojna međunarodna priznanja, uključujući Red Dot Design i iF Design.

Takođe, ukoliko želite nečujan uređaj, za koji možete da garantujete da čuva svežinu i kvalitet vaših namirnica, treba da znate da je Inverter linearni kompresor kompanije LG uveo veliku promenu kada je reč o uštedi energije pri samom radu frižidera za čak 32 odsto. Premium tehnologija ovih frižidera kombinuje efikasnost i praktičnost a ušteda struje je zagarantovana. Sve navedeno objašnjava lojalnost kupaca prema samom brendu o čijem kvalitetu svedoče decenijske garancije (inverter linearni kompresor u proseku traje 20 godina) kao i dugotrajnost u radu uređaja koja uliva poverenje. Manjim utroškom energije ćete dobijati i manje račune za struju, a pored toga čuvate i životnu sredinu, pa možete sa ponosom da kažete da štedite na ekološki odgovoran način. Kompanija LG je prošle godine odlikovana energetskom zvezdicom, koju dodeljuje EPA – Agencija za Zaštitu Životne Sredine u SAD, za doprinos u očuvanju prirode i podizanju ekološke svesti korisnika.

Ono što ovaj frižider takođe izdvaja je tehnologija koja omogućava da zavirite u unutrašnjost frižidera  jednostavnim tapkanjem na vrata. Svako ko je probao jednom, reći će vam isto – bila je to ljubav na prvi dodir. Uvid u unutrašnjost bez otvaranja vrata ubrzo se pokazala veoma praktična, jer se troši čak 41% hladnog vazduha uz smanjenje temperaturnih oscilacija do kojih dolazi kada se vrata frižidera otvore. Dovoljno je da dva puta kucnete, u unutrašnjosti će se pojaviti svetlo kako biste kroz integrisano, tanko staklo videli sve namirnice bez otvaranja frižidera i gubitka na temperaturi.

Sada su InstaView modeli jedni od najpopularnijih frižidera širom planete. Dostupni su u 150 zemalja širom sveta i već su prodati u preko milion primeraka. Svake godine se pojavljuju novi modeli koji nisu samo estetski bolji od prethodnih. Kompanija LG je poznata po inovativnim rešenjima i revolucionarnim tehnologijama, pa su ovogodišnji modeli unapređeni automatskom UV dezinfekcijom česmice za vodu koja eliminiše 99,99% štetnih mikroorganizama i glasovnom komandom tako da omogućava beskontaktnu interakciju sa frižiderom. Pored toga, kao korisnici pametne ThinQ aplikacije bićete u mogućnosti da dobijete izveštaje o trenutnom stanju namirnica unutar frižidera čak i kada niste kod kuće. Ono što je posebno interesantno je da aplikacija može da predloži jela koje možete pripremiti na osnovu postojećih namirnica, tako da ne morate da gubite vreme na spiskove, nabavke i razmišljanja o sledećem obroku.

Proleće je na korak od nas, sezonsko voće i povrće je uveliko u ponudi, a razmišljanje o skladištenju i očuvanju nutritivno bogatih namirnica nikako ne bi trebalo da bude problem, zato razmišljajte o skladištenju na vreme i uživajte u bogatstvu ukusa.