Telenor je, u saradnji sa Centrom za obrazovanje i kulturu Božidar Adžija  i Kulturnim centrom Čukarica, za polaznike univerziteta trećeg doba, organizovao celodnevne radionice „Kako da koristite internet na mobilnom telefonu“.

Zaposleni u Telenoru bili su u ulozi predavača i na slikovit način su objašnjavali  okupljenima koliko mogućnosti pruža mobilni internet. U opuštenoj atmosferi, polaznici univerziteta trećeg doba uspeli su da dobiju odgovore na sva pitanja koja se tiču korišćenja novih tehnologija. Koristeći praktične primere iz svakodnevnog života i sfere ličnih interesovanja, bilo da se radi o muzici, kuvanju ili druženju, naši sugrađani naučili su kako se koristi internet na mobilnim telefonima i koje su to aplikacije koje nam svima olakšavaju svakodnevni život.

telenor-radionica

Telenor želi da što većem broju stanovnika naše zemlje omogućimo da iskoriste sve prednosti interneta kako bi unapredili svoje živote.

Radionice „Kako da koristite internet na mobilnom telefonu“ samo je jedan deo aktivnosti u okviru proslave Dana korisnika, globalne inicijative Telenor grupe, kada svi zaposleni u Telenoru, umesto u kancelarijama, radni dan provode u neposrednom kontaktu i razgovoru sa korisnicima.