Kingston DC1500M

Kingston je danas najavio dostupnost modela DC1500M, U.2 data center NVMe™ PCIe SSD-a za mešovita radna opterećenja. Iskorišćavajući Gen 3.0 x4 PCIe NVMe dizajn visokih performansi, DC1500M pruža predvidljive random IO performanse, kao i predvidljive latencije tokom širokog spektra radnih opterećenja.

„DC1500M dodaje podršku za multiple namespaces što ga čini idealnim rešenjem za virtualizaciju i web hosting“, rekao je Tony Hollingsbee, SSD poslovni menadžer, Kingston EMEA. „Od cloud usluga visokih performansi, beleženja i transporta medija pa do niza aplikacija za velike podatke, DC1500M postavlja standard za aplikacije gde su QoS i predvidljivost performansi najvažniji. Data centrima su potrebni diskovi koji su pouzdani, imaju upotrebljive formate oblika i opremljeni su funkcijama korporativnog nivoa koje olakšavaju izvršavanje SLA ugovora.“

DC1500M je napravljen imajući na umu dugoročne performanse nudeći visoke performanse Gen 3.0 x4 NVMe PCIe interfejsa kako bi se osigurala velika propusnost i male latencije kako u novim, tako i u postojećim platformama data centara. Uređaj pruža ujednačene latencije čitanja / pisanja od <110 µs / <206 µs,. Pored toga, format U.2 omogućava trenutnim Gen 3.0 i Gen 4.0 serverima i nizovima uređaja za skladištenje podataka da odmah koriste postojeće PCIe slotove i U.2 konekciju, istovremeno omogućujući lako servisiranje sa drajvovima koje je moguće jednostavno uključiti ili isključiti sa sistema.

Nadovezujući se na uspeh prethodnih Kingston U.2 NVMe SSD-ova, novi DC1500M drajv može se pohvaliti naprednim karakteristikama poslovne klase za poboljšanje dugoročnih performansi u okruženjima visoke dostupnosti. To uključuje end-to-end data path zaštitu, multiple namespace upravljanje, zaštitu od gubitka snage (PLP) i nadzor telemetrije za povećanu pouzdanost data centara.

DC1500M se pridružuje DC1000B NVMe boot drajvu, VMware Ready™ DC500 seriji SATA SSD-ova i DC450R sa kojima formira najkompletniji asortiman vrhunskih rešenja za skladištenje podataka u poslovnoj klasi na tržištu. Uređaji dolaze uz Kingstonovu legendarnu podršku pre i posle kupovine, kao i petogodišnju ograničenu garanciju1. DC1500M je dostupan u kapacitetima od 960GB, 1.92TB, 3.84TB i 7.68TB2. Za više informacija posetite kingston.com.