mobilelite

Kingston Digital, Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je dva dodatka svojojWireless porodiciMobileLite® Wireless G3 i MobileLite® Wireless Pro. MobileLite Wireless G3 mobilnim korisnicima omogućava dodatnu slobodu kada su u pokretu. Sa svojom baterijom velikog kapaciteta od 5600 mAh, MLWG3 može da napuni bateriju pametnog telefona do dva puta1. Punjenje uređaja je takođe brže2 zahvaljujući  2A izlazu.

Kingston 960GB KC310 SSD
Kingston 960GB KC310 SSD

Slično kao kod prethodne generacije,  MLWG3 poseduje USB port i  slot za SD karticu što omogućava korisnicima da bežično pristupe fajlovima na USB fleš disku ili SD kartici3 koja se nalazi u njihovim tebletima ili pametnim telefonima. Putem MobileLite aplikacije, korisnici mogu na jednostavan način da prebace, backup-uju i dele fotografije, video materijale i ostale sadržaje bez potrebe za korišćenjem PC računara.  Ovo takođe omogućava korisnicima da oslobode prostor na mobilnim uređajima bez brisanja ili korišćenja backup-ova koji čuvaju informacije u Cloud-u. Oba uređaja imaju mogućnost za Dual Band Wi-Fi (802.11 ac) što omogućava brz prenos podataka.

MobileLite Wireless Pro poseduje iste karakteristike kao MLWG3, ali dolazi sa integrisanom memorijom od 64GB zajedno sa baterijom  još većeg kapaciteta od 6900 mAh. Pored mogućnosti punjenja mobilnih utređaja i bežičnog strimovanja podataka, korisnici sada imaju praktičan pristup dodatnom  integrisanom prostoru za skladištenje.

“MobileLite Wireless G3 i Pro su sjajni za iOS i Android mobilne uređaje za korisnike koji su u pokretu,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Povećali smo kapacitet baterije i predstavili novu Pro verziju sa integrisanom memorijom za još pouzdaniji pristup dodatnom prostoru za skladištnje.  Korisnici više ne treba da brinu o tome da li će imati dovoljno baterije ili prostora za skladištenje na svojim telefonima ili tabletima.”

MobileLite Wireless G3 i MobileLite Wireless Pro su podržani dvogodišnjom garancijom i legendarnom Kingston pouzdanošću.