LG Magnit - LG na ISE sajmu 2022

LG Electronics (LG) predstavlja svoju revolucionarnu tehnologiju prikaza informacija (LG MAGNIT) na sajmu Integrated Sistems Europe (ISE) 2022, u Barseloni. Na ovogodišnjem ISE-u, LG promoviše temu Korak napred u svakodnevnom životu (Move Daily Life Forward) koja se nadovezuje na slogan kompanije Inovacije za bolji život (Innovation for a Better Life). U rasponu od Transparent OLED Signage, Micro LED do celokupne ponude LED Signage proizvoda, LG predstavlja ponudu koja kombinuje rešenja za digitalno oglašavanje sa korisnim alatima za poboljšanje komunikacije nakon pandemije i približavanje životu bez ograničenja.

Kako ljudi provode više vremena kod kuće, aktivnosti koje se obično obavljaju napolju sada se odvijaju u udobnosti kuće. Potrošači sada rade online, pohađaju časove, zakazuju lekarske preglede i okreću se hobijima. U skladu sa ovim trendom, LG predstavlja LG MAGNIT i LG One:Quick Flex koji koriste ekspertizu kompanije za kreiranje komercijalnih, inovativnih ekrane za kućnu upotrebu.

LG MAGNIT

LG MAGNIT, koji je od svog debija 2020. godine svoje mesto našao u nekoliko komercijalnih oblasti, sada je fokusiran na redefinisanje premium kućnog bioskopa pružajući vrhunsko iskustvo gledanja, estetski ugodan dizajn i gigantski 4K UHD ekran od 136 inča. Zapanjujući kvalitet slike kreiran sa nekoliko miliona samosvetlećih LED piksela omogućava ljudima da uživaju u svojim omiljenim filmovima, TV emisijama, sportskim događajima i umetničkim delima u privatnosti doma. Kako bi gledanje sadržaja bilo još ugodnije, nekoliko popularnih aplikacija za strimovanje je dostupno preko LG-jeve webOS 6.0 pametne TV platforme. Pored toga, kada je uparen sa kućnim zvučnikom kompanije Bang & Olufsen’s flagship Beolab 90, LG MAGNIT pruža još impresivnije iskustvo kućnog bioskopa.

One:Quick Flex je još jedno inovativno rešenje koje transformiše kućnu zabavu. All-in-one ekran kombinuje ugrađeni mikrofon, kameru i zvučnike sa 43-inčnim 4K UHD (3,840 k 2,160) ekranom i pokretnim postoljem. Sa svojim jednostavnim podešavanjem zasnovanim na dodiru i Windows sistemom prilagođenim korisniku, predstavlja pogodnost i za učenje na daljinu, video konferencije, obuke kao i zabavu. Pored toga, One:Quick Works od 55 inča kombinuje ugrađene dodirne mogućnosti sa intuitivnim alatima za video konferencije, popularan je u obrazovnim i korporativnim okruženjima, jer njegova jednostavna upotreba i dodatna pogodnost omogućavaju povezivanje i lako umrežavanje više korisnika.

Na drugom kraju spektra, u modernim i naprednim  kancelarijama postavljeni suTransparent OLED ekrani na staklenim zidovima kako bi se kreirale svetle i futurističke slike i korisni alati za sastanke. Transparentni OLED se takođe koristi u sektoru transporta kao reklamni ili informacioni displeji na prozorima stanica. Čak se može naći i u muzejima, pozdravljajući posetioce na vratima i prekrivajući objekte sadržajem za još bolje iskustvo. Transparentni OLED Touch takođe je postao popularan kao interaktivni displej.

Tehnološki i inženjerski nagrađivani UltraFine™ OLED Pro ekran od 65 inča napravljen je za profesionalce u studiju. Podržava profesionalne interfejse, kao što su SDI i SFP, i može da prikaže originalnu, visokokvalitetnu rezoluciju. Štaviše, za koloriste koji provode veliki broj sati iza ekrana, UltraFine Display OLED Pro pomaže i u zaštiti očiju od plave svetlosti. LG UltraFine OLED Pro može da se koristi u postprodukcijskim kompanijama, kao i OTT kompanijama prilikom skrininga.

LG takođe izlaže nekoliko inovacija usredsređenih na kritična okruženja. Visoka definicija i dizajn bez okvira LED dioda sa finim nagibom jasno naglašava svaki detalj, dok LED blok od 54 inča bez okvira omogućava kupcima da ga koriste kao zidni LCD ekran od 55 inča sa jednostavnom instalacijom – čak se uklapa i u držače postojećih modela LCD video zidova.* Ove karakteristike su ih učinile korisnim u korporativnim prostorijama, auditorijumima i virtuelnim učionicama.

U maloprodaji, LG-jevo rešenje za upravljanje sadržajem, SuperSign KSR, korisnicima pruža dinamičnu tablu menija, dok iza kulisa pojednostavljuje kuhinjski displej i integriše se sa PoS sistemom. Još jedan istaknuti proizvod za interakciju sa kupcima na otvorenom je 21,5-inčni ekran osetljiv na dodir visoke osvetljenosti. Bilo da se nalazi na kiosku za vožnju, benzinskoj pumpi ili EV punjaču, ova oznaka je korisna jer podnosi teške vremenske uslove i prašinu, a osvetljenost čini informacije lakim za čitanje.

Uz svu međusektorsku sinergiju, LG takođe predstavlja rešenja za specifične industrije. Na primer, Pro:Centric Cloud je projektovan da transformiše upravljanje ugostiteljstvom koristeći Pro:Centric, LG-ev fleksibilni i intuitivni sistem. Sada, hoteli mogu da ponude personalizovane usluge, održavaju konzistentnu sliku i prikupljaju podatke o ponašanju u više filijala, sve centralizovano na jednom mestu.

„Na ovogodišnjem ISE-u, prikazujemo inovativna rešenja koja poboljšavaju kvalitet života ljudi. Naše besprekorne slike se ističu, a naša vertikalna rešenja stvaraju nove mogućnosti“, rekao je Paik Ki-mun, stariji potpredsednik i šef poslovne jedinice za informacione displeje kompanije LG Electronics Business Solutions.