HONOR Magic V

Poslednjih godinu i po dana HONOR je prešao veliki put od početka poslovanja kao samostalna kompanija do brenda koji je među najprepoznatljivijim na svetskim tržištima. HONOR je 2022. godinu započeo snažno, predstavljen je HONOR Magic V, najtanji savitljivi pametni telefon, kao svedočanstvo mogućnosti kompanije u domenu istraživanja, razvoja i proizvodnje.

HONOR Magic V, prvi 5G savitljivi telefon kompanije, može se pohvaliti vodećim dizajnom u industriji, revolucionarnim ekranom i dinamičkim performansama koje pokreće potpuno novi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 čipset. Sa naprednom ultratankom šarkom koja podseća na kapljicu vode, širim spoljašnjim ekranom i najnovijim Magic UI 6.0 korisničkim interfejsom zasnovanim na Android 12 operativnom sistemu, HONOR Magic V donosi veliki iskorak u inovativnom dizajnu savitljivih pametnih telefona, sa nizom funkcija koje ga izdvajaju od postojećih sličnih uređaja na tržištu. Napredni dizajn šarki smanjuje bilo kakve prevoje ili neravnine na ekranu koje bi smetale pri korišćenju telefona.

„Naš prvi 5G savitljivi flegšip model, HONOR Magic V, demonstrira našu ekspertizu, inovacije koje smo uveli u dizajn, kao i našu posvećenost da korisnicima obezbedimo najbolje iskustvo u klasi. HONOR ima snažne ambicije da postane brend pametnih telefona sa najboljim performansama na tržištu premijum savitljivih uređaja i dva meseca od zvaničnog predstavljanja na kineskom tržištu znamo da je naš prvi flegšip savitljivi model veoma konkurentan u poređenju sa postojećim modelima“, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

Sposobnost da potpuno samostalno osmisli, implementira sopstvene nove tehnologije – revolucionarne u industriji, i do kraja razvije savitljivi telefon samo je jedan u nizu uspeha kompanije HONOR. Prema izveštaju koji je prošlog meseca objavio Counterpoint Research, HONOR je u četvrtom kvartalu prošle godine bio drugi najveći proizvođač pametnih telefona na kineskom tržištu.

Takođe, na nedavno završenom MWC sajmu u Barseloni, HONOR je predstavio HONOR Magic4 seriju, kao i pametni sat HONOR GS 3 i slušalice HONOR Earbuds 3. HONOR je dobio 29 nagrada koje su dodelili mediji, uključujući 20 za Magic4 seriju. Dodela „Best of MWC” nagrade Magic4 seriji pokazuje da su učesnici prepoznali novi flegšip kompanije HONOR kao ozbiljnog kandidata u premijum segmentu.

„U HONOR-u se trudimo da uvek osluškujemo potrebe korisnika kako bismo im obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Vrhunska HONOR Magic serija predstavlja pravi prikaz naše inovativne tehnologije i svedočanstvo našeg stava da možemo da stalno postavljamo standarde u industriji. Redefinišući izvrsnost u dizajnu, ekranu, kameri, performansama i bezbednosti, potpuno nova HONOR Magic4 serija će korisnicima širom sveta obezbediti magično iskustvo”, istakao je Bruce Huang.

HONOR na svim tržištima na kojima je prisutan uglavnom posluje na isti način i sa istom misijom.

„Principi kojima se vodimo na najvećim tržištima, isti su oni koje primenjujemo u poslovanju i u Srbiji. To znači da neprestano pratimo potrebe i navike korisnika. U narednom periodu korisnici će se uveriti da ostajemo posvećeni daljem razvoju poslovanja u Srbiji, kontinuirano poboljšavajući njihovu svakodnevicu. Oni koji cene naš brend, kao i šira javnost u Srbiji, uskoro mogu da očekuju da ćemo im ponuditi nove, visoko kvalitetne uređaje”, objasnio je Huang.

Revolucionarni novi uređaji kompanije HONOR mogu se pohvaliti najsavremenijom tehnologijom kako bi korisnicima bili obezbeđeni noviteti u dizajnu pametnih telefona, displeju, fotografiji, videografiji, performansama i privatnosti.

U prilog činjenici da su inovacije su u srcu kompanije HONOR, govori podatak da trenutno među više od 11.000 zaposlenih, više od 55% njih radi u sektoru za istraživanje i razvoj, što doprinosi kontinuiranom tehnološkom rastu kompanije. U tom cilju, HONOR takođe vodi šest centara za istraživanje i razvoj, kao i preko 100 inovacionih laboratorija.