KPMG

Međunarodna konsultantska kuća KPMG imenovana je za lidera u pružanju konsultantskih usluga u oblasti informacione bezbednosti od strane globalne nezavisne istraživačke agencije Forrester Research.

Prema istraživanju agencije Forrester Research objavljenom u izveštaju ”Forrester Wave” ™, kompanija KPMG je osvojila najviše bodova za trenutnu ponudu i strategiju u kategoriji „Konsultantske usluge u oblasti informacione bezbednosti za prvi kvartal 2016. godine“.

“KPMG je preneo bezbednost informacionih sistema u srce svog poslovanja”, navodi se u Forrester izveštaju autora Martina Vitvorta. “Da bi poduprela ovo opredeljenje kompanija KPMG je povećala i produbila svoju paletu usluga, investirajući u istraživanje i razvoj kao i u akvizicije.”

Forrester izveštaj pokazao je da su Klijenti kao prednosti kompanije KPMG posebno istakli strateško savetovanje, predmetnu stručnost, kao i fleksibilnost i prilagodljivost. Takođe, u Izveštaju se navodi da “KPMG ima jasan stav o relevantnim problemima bezbednosti za poslovne rukovodioce i tehničko osoblje.”

„Informaciona bezbednost se više ne posmatra samo kao tehnološki rizik već kao ključna komponenta poslovnih inovacija“, naglasio je Malkolm Maršal, KPMG direktor za informacionu bezbednosti na globalnom nivou.