Lenovo predstavio VIBE K5 Plus telefon

Kompanija Lenovo  predstavila je na sajmu Mobile World Congress® novi mobilni telefon koji nosi VIBE brend. U pitanju je Android telefon Lenovo VIBE K5 Plus kao i njegova slabija verzija VIBE K5.

 

Zaljubljenici u muziku i multimedijalni sadržaj biće oduševljeni Lenovo VIBE K5 Plus telefonom zbog njegovih neverovatnih performansi i snažnih karakteristika. Uz FHD ekran od 5 inča, Qualcomm® snapdragon™ 616 procesor sa osam jezgara, zamenljivu bateriju kapaciteta 2750mAh, kao i 16 GB unutrašnje memorije (podrška do 32 GB eksterne memorije), ovaj telefon korisnicima obezbeđuje impresivno, brzo i neometano multimedijalno iskustvo u bilo kojem trenutku i na bilo kom mestu.

LENOVO VIBE K5 AND VIBE K5

Slušalice će zameniti neverovatni zvučnici. Lenovo VIBE K5 plus opremljen je izuzetno kvalitetnim zvučnim sistemom Dolby Atmos® i dvostrukim zvučnicima na poleđini telefona koji obezbeđuju impresivan kvalitet zvuka, omogućujući korisnicima da uživaju u filmovima, video igricama i muzici uz kristalno čist stereo zvuk.

 

Svetla, kamera, akcija!

 

Budući da je kompanija Lenovo svesna da je obožavaocima VIBE brenda bitno da mogu da čuvaju važne uspomene sa svojim prijateljima, Lenovo VIBE K5 Plus telefon opremljen je zadnjom kamerom od 13 MP sa autofokus sistemom i LED blicom, kao i prednjom kamerom od 5 MP sa fiksnim fokusom za savršene fotografije. Pored toga, telefon je opremljen brojnim aplikacijama kao što su SHAREit, SNAPit, Guvera Music i druge, koje kreiraju bolje iskustvo deljenje sadržaja.

Lenovo VIBE K5 Plus ima elegantno dizajnirane aluminijumske ivice, tanak je samo 8,2 mm i težak samo 142 grama, a biće dostupan u platinasto sivoj i šampanjac zlatnoj boji.

Lenovo VIBE K5 Plus (takođe će biti u prodaji pod nazivom Lenovo K5 Plus) biće dostupan od marta u zemljama u kojima se prodaju Lenovo pametni telefoni.

Ovaj telefon biće dostupan i pod nazivom Lenovo VIBE K5, a krasiće ga HD ekran od 5 inča i Qualcomm® snapdragon™ 415 procesor sa osam jezgara.