Lenovo write it 2.0

Kompanija Lenovo  danas je najavila WRITEit 2.0 – novu, poboljšanu aplikaciju, sa izmenjenim dizajnom koji će kreirati nove mogućnosti na uređajima koji koriste olovke i ekrane osetljive na dodir. Aplikacija WRITEit 2.0 kompatibilna je sa Lenovo uređajima sa ekranom na dodir koji koriste Windows operativni sistem (8 i 10), a korisnici mogu i da je upare sa Lenovo digitalnom olovkom za bogatije multimedijalno iskustvo.

Neka vaš ekran bude slikarsko platno

WRITEit 2.0 razvijena je kao besplatana aplikaciju koja Windows ekran na dodir pretvara u virtuelno platno. Korisnici na jednostavan način mogu olovkom ili prstom da pišu, crtaju, označavaju tekst, škrabaju ili obeležavaju bilo šta na svom ekranu. To podrazumeva word dokumente, fotografije, prezentacije, veb stranice i još mnogo toga. Korisnici mogu čak i da kreiraju prazno platno na kojem će pisati ili crtati i na taj način ispoljiti svoju kreativnost. WRITEit 2.0 omogućuje korisnicima da svoje kreacije sačuvaju kao sliku, a da je potom jednostavno šalju i dele sa drugima.

 

Alati WRITEit aplikacije obuhvataju dvanaest boja i tri veličine olovke, četiri boje za označavanje, kao i gumicu za brisanje. WRITEit 2.0 takođe ima sloj virtuelnog platna koji korisnicima omogućuje da slobodno prave beleške koristeći digitalnu olovku ili prst.

 

Cena i dostupnost

Aplikacija WRITEit 2.0 biće dostupna od 19. februara za sve Lenovo uređaje koji se koriste uz digitalnu olovku ili na dodir i koje pokreće Windows operativni sistem (8 i 10).