LG zanatsko pivo

Na predstojećem Međunarodnom sajmu potrošačkeelektronike (CES 2019), kompanija LGElectronics (LG) će predstaviti sistemza proizvodnju piva baziran na kapsulama, LGHomeBrew.

Ovaj vrhunski uređaj čini da proces pravljenja piva budeneverovatno jednostavan zahvaljujući kapsulama za jednokratnu upotrebu,algoritmu optimalne fermentacije i opciji za samostalno čišćenje, čime je ovajproizvod idealan za svakoga ko uživa u kreiranju ukusa piva po svojoj želji.

Jedinstveni LG sistem zasnovan na kapsulama donosirevolucionarnu jednostavnost u umetnosti pravljena piva aktivacijom na dodir.Sa setom kapsula za jednokratnu upotrebu, a koje sadrže slad, kvasac, hmelj iaromu, pritiskom na dugme LG HomeBrewautomatizuje kompletnu proceduru od fermentacije, karbonizacije, do servisnestarosti i čišćenja tako da se uživanju mogu prepustiti i početnici. Dodatno, besplatnaaplikacija za podršku (za Android i iOS uređaje) daje korisnicima mogućnost da,u bilo koje vreme, provere status HomeBrew-a.

HomeBrew ne samo da nudi neverovatno jednostavan način pravljenja piva, već naglašava i kvalitet piva. Optimizovani algoritam fermentacije kontroliše proces fermentacije sa preciznom kontrolom temperature i pritiska, za garantovani uspeh pravljenja. Sistem pametne kapsule otklanja sve poteškoće koje se vezuju za tradicionalne metode pravljenja piva u kućnim uslovima. On automatski održava higijenu koristeći samo toplu vodu i na taj način osigurava čistoću za sledeće pravljenje.

Dizajniran tako da zadovolji raznolike ukuse, HomeBrew omogućava proizvodnju različitih vrsta piva. Pet karakterističnih vrsta piva bogatih aromom koji će sigurno impresionirati su gorki američki IPA, zlatni američki Pale Ale, English Stout bogat ukusima i mirisima, pikantni Witbier u belgijskom stilu i suvi češki Pilsner. Za otprilike dve nedelje HomeBrew može proizvesti više od pet litara piva vrhunskog kvaliteta, u zavisnosti od vrste piva.

LG HomeBrew predstavlja kulminaciju razvoja tehnologije kućnih uređaja i prečišćavanja vode koje smo razvijali tokom decenija”, rekao je Song Dae-hjun (Song Dae-hyun), predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Proizvodnja piva u kućnim uslovima razvija se velikom brzinom, ali postoji veliki broj ljubitelja piva koji još uvek nisu počeli sa proizvodnjom i to su potrošači za koje mislimo da će ih LG HomeBrew privući”.

Posetioci sajma CES 2019 mogu da lično iskuse revolucionarni LG HomeBrew od 8. do 11. januara na štandu #11100 u Kongresnom centru Las Vegas.