LG V+ kombinovani frižider

Zamislite sledeću sliku: zdravo i sočno voće i povrće šareni se u donjim fiokama. Na jednoj polici – ukusni delikatesni proizvodi i sirevi, na drugoj – ostatak rođendanske torte. Bočice soseva i domaća jaja poređani unutar levih vrata, a u desnim: osvežavajući voćni sokovi, mleko i boca vina. U zamrzivaču pored: sladoled, smrznuta pica i fileti ribe. U najnovijim frižiderima kompanije LG moguće je veoma lako skladištiti sve nabrojane namirnice zajedno, zahvaljujući fantastično velikom kapacitetu i spektru jedinstvenih funkcija za očuvanje svežine hrane.

LG Door-in-Door frižideri su poznati po modernom i elegantnom dizajnu koji se lako uklapa u svaki enterijer. Poslednja dva modela, od nedavno dostupna i u Srbiji, GSXV91MBAE i GSXV91MCAF su primeri koliko je LG napredovao u implementaciji tehnologija poslednje generacije. Pored futurističkog izgleda, novi frižideri opremljeni su svim pametnim tehnologijama koje jedan rashladni uređaj može da ima. Zahvaljujući inovacijama kompanije LG, pića se sada hlade još brže, a hrana koja je za vreme visokih, letnjih temperatura sklona kvarenju, može da stoji odložena i spremna za konzumaciju, duže nego ikad.

Ključno tehnološko unapređenje predstavlja LG Inverter Linear Compressor™, koji osigurava ravnomernu temperaturu, uz manju potrošnju energije, pomoću dve inovativne tehnologije. LinearCooling™ smanjuje temperaturne fluktuacije, tako da može da zadrži hranu svežom do 7 dana, dok DoorCooling+™ služi tome da pomenuta svežina bude isporučena ravnomerno i brzo. Tu je i FRESHBalancer™ koji održava optimalnu vlažnost, pa je savršen za voće i povrće, koje sada ostaje još svežije i sočnije.

InstaView Door-in-Door™ omogućava korisnicima da vide šta sve imaju od namirnica bez otvaranja vrata. Dovoljno je kucnuti dva puta po površinskom staklu i unutrašnjost uređaja biće obasjana prijatnim, LED svetlom. Međutim, kod najnovijih modela frižidera – GSXV91MCAF i GSXV91MBAE, pomenuta tehnologija je unapređena dodatno, pa će preglednost biti još veća, čak 23% u odnosu na prethodne modele. Tako će korisnici moći da vide praktično ceo frižider iznutra. Uz InstaView™ tehnologiju prodor toplog vazduha je onemogućen, jer nema potrebe za otvaranjem vrata, dok Door-in-Door™ obezbeđuje brz i jednostavan pristup omiljenim namirnicama.

Takođe, na levim vratima uređaja, nalazi se i mlaznica za vodu, veoma jednostavna za korišćenje. Dovoljno je samo prisloniti čašu i ona će se brzo napuniti svežom, hladnom vodom. UVnano™ Self care lampica unutar mlaznice, efikasno uklanja 99,99% štetnih bakterija, kako bi voda bila gotovo u potpunosti prečišćena.

Frižider može biti povezan preko LG ThinQ aplikacije, koja može upozoriti korisnike, ukoliko su vrata od uređaja ostala otvorena, šaljući inteligentni alarm direktno na njihov telefon. Preko ove aplikacije može se kontrolisati temperatura i potrošnja energije uređaja, proveriti stanje filtera za vodu i vazduh, ili „zatražiti“ pravljenje leda, a frižideri će, zahvaljujući ugrađenim Craft Ice™ ledomatima napraviti savršene ledene kuglice. Craft Ice™ ledomat kao stvoren je za osvežavajuće sokove, ili na primer, letnje koktele na kućnoj zabavi. Uostalom, dovoljno je i da domaćini samo pokucaju na vrata svog novog frižidera i njihovi gosti ostaće oduševljeni svetlećim izlogom, koji će se magično pojaviti pred njima i dati im priliku da sami odaberu čime će se okrepiti.