LG InstaView Frižidere sa MoodUP Tehnologijom

Kompanija LG Electronics je održala spektakularan događaj na Jelisejskim poljima u Parizu povodom lansiranja svojih novih InstaView frižidera sa MoodUP tehnologijom na francusko tržište. Nakon uspešnog lansiranja u Španiji, Nemačkoj i Italiji, LG je predstavio svoj inovativni asortiman frižidera i u Francuskoj, privlačeći više od 4.000 posetilaca na događaj pod nazivom „Le Grande Pique-Nique des Champs”. Ovaj događaj je omogućio posetiocima da se upoznaju sa karakteristikama frižidera koji menjaju boje, pružajući im priliku da istraže nove načine prilagođavanja kuhinjskog ambijenta.

Spektakularni Događaj na Jelisejskim Poljima

Uz podršku Grada Pariza i Komiteta Jelisejskih polja, LG je pretvorio deo ove čuvene avenije u veliko, živopisno izletište sa stolnjakom dugim 216 metara. Manifestacija je bila podeljena na osam kulinarskih odeljaka, svaki sa svojom posebnom atmosferom, kreiranom uz pomoć novih LG frižidera. Posetioci su mogli da uživaju u finim zalogajima sa kulinarskih štandova i uvere se u inovativne karakteristike frižidera, poput panela koji menjaju boju i ugrađenih Bluetooth zvučnika.

Personalizacija Kroz MoodUP Tehnologiju

LG InstaView frižideri sa MoodUP tehnologijom nude korisnicima mogućnost da personalizuju svoje kulinarsko iskustvo. ThinQ™ aplikacija omogućava izbor između 170.000 kombinacija nijansi na panelima vrata frižidera, pružajući korisnicima način da izraze svoje raspoloženje i lični stil. InstaView panel na vratima frižidera omogućava pregled unutrašnjosti bez otvaranja vrata, čime se sprečava gubitak hladnog vazduha, dok LCD ekran od 4,3 inča na zamrzivaču omogućava jednostavno upravljanje različitim podešavanjima.

Nova Linija InstaView Frižidera

Nova linija LG InstaView frižidera sa MoodUP tehnologijom obuhvata dva ekskluzivna modela – frižider sa francuskim vratima i model sa zamrzivačem postavljenim u donjem delu uređaja. Ovi interaktivni frižideri poseduju napredne funkcije koje poboljšavaju i personalizuju korisničko iskustvo. Bluetooth zvučnik omogućava korisnicima da reprodukuju muziku i podkast emisije sa omiljenih streaming aplikacija, dok LED svetla trepere u ritmu muzike, stvarajući zabavnu atmosferu u kuhinji.

Intuitivna Interakcija Kroz Color Alarm

Funkcija Color Alarm čini interakciju sa frižiderima dodatno intuitivnom. Paneli vrata frižidera komuniciraju sa korisnicima putem blinkanja ili jačeg osvetljenja u određenim situacijama, pružajući vizuelne signale koji olakšavaju korišćenje uređaja. Ova funkcija je posebno korisna u situacijama kada je potrebno brzo reagovati, kao što je slučaj sa otvorenim vratima frižidera ili upozorenjima o temperaturi.

Inovativni Pristup i Reakcije Posetilaca

„Velika je čast organizovati jedan ovako jedinstven i zabavan događaj na najlepšoj aveniji na svetu, i tamo predstaviti naše inovativne frižidere sa MoodUP tehnologijom francuskoj publici”, rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. Reakcije posetilaca na događaju bile su izuzetno pozitivne, a mnogi su izrazili oduševljenje mogućnošću personalizacije i interaktivnosti koju pružaju novi frižideri.

Zaključak

LG Electronics je još jednom dokazao svoju posvećenost inovacijama i unapređenju korisničkog iskustva lansiranjem novih InstaView frižidera sa MoodUP tehnologijom. Ovi frižideri, koji menjaju boje i pružaju brojne interaktivne funkcije, predstavljaju revoluciju u kuhinjskom dizajnu i tehnologiji. Sa događajem poput „Le Grande Pique-Nique des Champs”, LG je uspeo da predstavi svoje proizvode na nezaboravan način, privlačeći pažnju široke publike i postavljajući nove standarde u industriji kućnih aparata.