LG Electronics

Virtuelni svetovi u popularnim online igrama omogućavaju igračima da se pridruže Koreji zajedno sa kompanijom LG i time pomognu ugroženim zajednicama

Kompanija LG poziva ljubitelje video igara Animal Crossing the Horizon i Fortnite da učestvuju u kampanji LG Healthy Home Solutions i da na taj način isprobaju najnovija rešenja za zdraviji život kao i da promene živote ljudi nabolje. Postavljanjem snimaka ekrana prilikom igranja, oni će imati priliku da daju donaciju Staništu za ljude u Južnoj Koreji (Habitat for Humanity South Korea).

LG Home Island deo u igrici Animal Crossing the Horizon sastoji se iz tri tematske zone u okviru kojih igrači mogu da istraže najnovije aparate kompanije LG i da se pritom zabave. U zoni za ćišćenje odeće (the Cleaning Maze Clothing Care Zone), igrači će moći da vide LG veš mašinu, sušilicu i sistem za upravljanje garderobom dok svojim avatarom prolaze kroz lavirint pun izazova. Zona Juicy Fresh Kitchen omogućava igračima da isprobaju LG frižider, šporet i mašinu za pranje sudova dok je zona Cool Breeze Air mesto gde mogu uživati u čistom vazduhu, zahvaljujući inovativnim rešenjima kompanije i naprednim mogućnostima hlađenja.

Igrači koji ispune LG Healthy Home misiju otključavanjem svih kućnih aparata na LG mapi u Fortnite-u, mogu steći vredne predmete koji vode ka zdravijem životu. Nakon završetka misije, igrači mogu ostvariti pobedu, tako što će prvi zauzeti LG Battle Square.

Kompanija LG će donirati sredstva Staništu u Koreji u ime igrača koji naprave screenshot u Habitat Korea Photo zoni i postave ga na svoj Facebook, Instagram ili Twitter nalog, koristeći hešteg #LGHome. Donacije će ići projektima Staništa u Keniji, Indiji i Vijetnamu, a za dalju podršku zajednicama, LG će obezbediti frižidere, veš mašine i druge aparate namenjene javnim ustanovama, kao što su škole i biblioteke.

“Kampanja LG Healthy Home Solutions nudi jedinstveno virtuelno iskustvo na zabavan i interaktivan način, pri čemu odgovorno i bezbedno daje podršku veoma vrednom cilju”, izjavio je Lyu Jae-Cheol, predsednik za kućne uređaje i vazdušna rešenja u kompaniji LG Electronics. Dodao je da je prošlogodišnja kampanja bila veoma uspešna i da je rezultirala postavljanjem preko 200 kućnih aparata u nove domove i time poboljšala živote stotina porodica.

Ukoliko želite da se pridružite LG kampanji, potrebno je da unesete adresu DA-0265-8322-0996 u Animal Crossing the Horizon ili kod 0850-7901-9021 u Fortnite-u. Sve detalje možete pronaći na https://www.lg.com/in/healthy-home-solution.