LG Lep GEst kampanja

Kompanija LG Electronics nedavno je uspešno završila svoju kampanju Lep Gest u Srbiji. Ova kampanja, koja je obišla pet gradova širom zemlje, imala je za cilj da pruži podršku korisnicima LG uređaja kroz besplatne popravke čak i nakon isteka garancije. Pored toga, LG je donirao televizore, veš mašine i klima uređaje sigurnim kućama u svim gradovima koje je Lep Gest karavan posetio.

Kampanja Lep Gest je privukla izvanredne reakcije širom Srbije. Građani su se obradovali prilici da svoje LG uređaje poprave ili održe, bez obzira na to koliko su stari ili da li je istekla garancija. Ljudi su se rado okupljali kako bi upoznali predstavnike kompanije LG i razmenili iskustva sa svojim LG uređajima. Mnogi su bili impresionirani pouzdanošću LG proizvoda, koji su i nakon deset godina korišćenja pružali vrhunske performanse.

Radovan Jovanović, Servis Menadžer kompanije LG, istakao je da su korisnici bili zadovoljni uslugom i vrhunskom podrškom koju su dobili od kompanije. Visoko ocenjen korisnički servis LG-a i zadovoljstvo korisnika rezultirali su preporukama ovog brenda njihovim prijateljima i poznanicima.

Međutim, kampanja Lep Gest nije samo bila usmerena na pružanje podrške korisnicima. U duhu solidarnosti i humanosti, kompanija LG je donirala televizore, klima uređaje i mašine za pranje i sušenje veša sigurnim kućama u pet gradova koje je Lep Gest karavan posetio. Ova inicijativa ima za cilj da pomogne ovim ustanovama u njihovom važnom radu podrške žrtvama nasilja u porodici.

Ivana Tasić, VD direktora javnog centra za razvoj, zahvalila je kompaniji LG na donaciji i istakla koliko će uređaji olakšati svakodnevne aktivnosti u prihvatilištima za žrtve nasilja. Ova podrška ima potencijal da unapredi kvalitet života štićenica sigurnih kuća, pružajući im mogućnost da prate vesti, zabavljaju se i imaju pristup klimatizovanim prostorijama.

Zainteresovanost građana za kampanju Lep Gest bila je izuzetno velika, što je rezultiralo uspehom ove inicijative. Budući da su korisnici prepoznali vrednost koju LG pruža svojim korisnicima i društvu, očekuje se da će Lep Gest karavan nastaviti da obilazi nova mesta širom Srbije u budućnosti.

Kampanja Lep Gest kompanije LG Electronics u Srbiji ostvarila je izvanredan uspeh. Kroz besplatne popravke i podršku korisnicima, kao i donacije sigurnim kućama, LG je pokazao svoju posvećenost solidarnosti i humanosti. Korisnici su izrazili zadovoljstvo pouzdanošću LG uređaja, dok su sigurne kuće dobile vredne donacije koje će im pomoći u pružanju bolje podrške žrtvama nasilja u porodici.

Kampanja je privukla veliku pažnju javnosti, a građani su pokazali interesovanje za popravke svojih LG uređaja. Ova inicijativa je dokazala da kompanija LG nije samo posvećena pružanju vrhunskih proizvoda i usluga, već i da aktivno doprinosi zajednici u kojoj posluje.

U budućnosti se očekuje da će kampanja Lep Gest nastaviti da obilazi nova mesta širom Srbije, pružajući podršku korisnicima i promovišući solidarnost i humanost. Kompanija LG nastaviće da igra važnu ulogu u unapređenju kvaliteta života korisnika i podršci ustanovama koje rade na zaštiti žrtava nasilja.